torsdag 4 januari 2018

Chockklorering...

Redo för tävling..


Mollie har snöat in väldigt på att saker ska vara naturvänliga, varför vet jag inte för det är inget vi pratar om allt för ofta, tyvärr får jag väl säga där, (jag borde bli bättre på det) Tydligen ska man inte köpa snittblommor och man får heller ej plocka blommor. Där gick jag i spinn, du menar alltså att vi inte ska ha nyplockade blommor på bordet i sommar. Aldrig i livet sa jag, jag älskar ju nyplockade blommor en sommarmorgon.
Nä det blir inget av med det till sommaren sa lilla fröken.
Okej, ogräs då är det okej att man plockar och sätter in. Ja det är ok för det ska plockas bort så att andra riktiga växter får mer näring.
Herregud vad hon kan ;) Såna saker är det alltså som upptar unga fröken Vilhelmssons hjärna just nu. Intressant.

Vi hade åter en dag med sol och bad. För andra dagen i rad skedde det ett missöde i en av poolerna, ett litet barn råkade göra i brallorna så ingenjören fick kallas till platsen. Mollie tog sej upp bums efter larmet, man kan ju bli dösjuk av att bada i sånt vatten. hua, vill helst slippa det. Poolen rengjordes. Chockklorering hej.

Jag tränade ett pass för att hålla igång magen och muskelminnet, det ger kanske mer än man tror med tanke på att svetten forsar av en, men lite längdträning hade varit rysligt fint nu. En vecka kvar sen är det åter bergslöpning som står på agendan.

Kvällen blev supertrevlig ihop med våra Norska vänner. Vi tog en vända upp i byn och åt en god middag på en kanon restaurang. Efterrätt blev glass och nutellapankakor. Vi tog tuk-tuk iväg och hem gick vi. Så mysigt att gå och småprata och strosa vid stranden en afton med nöjda och glada barn. En helt förträfflig dag i det leendelandet. Den blev dock något sen. Bums i säng när vi kom hem, inte ens några kort orkade jag dra.
Slitsamt med semester minsann ;)

Vi hänger ihop ;)Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Underbart ni verkar ha det. Halkade in på din blogg för en tid sedan och du är en sådan människa som gör en glad de må jag säg :) hälsningar från ett soligt Kanarieöarna (där vi tack å lov klarat oss utan skit i poolen...men veckan är ännu inte slut och vitlöken regerar i magen här haha!)
    Ha en underbar semester!! Och låt idiotiska kommentarer som du skrev om från insta bara rinna av dig. In med positiv energi och låt andra negativa människor leva med sina negativa kommentarer. You are the winner and the winner takes it all!!
    ❤️ Till er

    SvaraRadera