onsdag 31 januari 2018

Personlighet Gul....

Såhär gul var jag ;)


Humf, att ställa klockan fel en hel timme är inte kul, som väl var så var den timmen på rätt håll. Men att vänta på att taxin ska komma och hämta upp mej klockan fem och klockan segar sej fram gör mej matt.
Iväg kom jag, flyget vidare mot Bromma därifrån taxi igen mot hotellet. Vi förbannade köerna, vi förstod inte hur människor orkar ha det så. Kö, kö, kö, själv kan jag bli tokig om det är en bil före mej i rondellen hemma i stan ;)

08:50 var vi på plats, bums in i konferenslokalen. Presentation och kaffe. Presentationen ja, Den höll på att gå rent åt pipsvängen. Ett USB minne med info fanns i min ficka. När det sätts i datorn så visade det sej att det var helt fel presentation jag hade på den stickan. Gahh.
Jag läser ju idiotboken nu och i det läget så kände jag bara. Leonora fram med din gula personlighet och bara ös på. Att jag hade en väldigt gul tröja på mej gjorde att jag började flina lite åt hela situationen. Men jag öste på precis som en gul personlighet gör och jag charmade alla. Pang presentationen satt som en käftsmäll trots att bilder och ord inte var i symbios. Mm jag var nöjd.

Jag åt en snabb lunch för att hinna ta en promenad med en böna som jag träffade i Thailand. Världen är ju så sjukt liten. Hennes kontor ligger vägg i vägg med mitt hotell så att vi skulle ses var det ju inga tvivel om. En uppfriskande promenad och vi han avverka en hel del ämnen på vår korta stund i hop. Väldigt trevligt må jag säga.

Eftermiddagen fortsatte med mer diskussioner, intressant och trevligt. Det var mycket skratt och kanske blev det än mer eftersom vi var något slitna efter den tidiga morgonen.
Jag informerade fröken om att vi måste sluta tidigare för att jag skulle springa innan den gemensamma middagen. Ok blev svaret vi löser det. Bra sa jag.

Jag tog på mej löparkläderna och drog iväg, det var en tur som gav mej känslan av att inte vilja sluta. Jag var sugen på mer, jag kände mej enormt pigg och fräsch och det såg jag som lite märkligt, det var längesen jag hade en vilodag och dagen innan hade ju bjudit på ett långpass på berget.
Men jag fick vackert ge mej hem efter en mils löpning. En snabb dusch och vidare mot restaurangen.

Jag hade haft förhoppningar om att middagen skulle avnjutas på en helt annan plats med ett helt annat sällskap än det jag slutligen stod inför. Ibland blir det inte riktigt som man hoppas på, men det kan bli bra ändå.
Jag satte mej till bords med 12 män och efter ett tag när jag tröttnat på att lyssna på deras samtal så började min hjärna spinna i väg totalt. Jag lät den hållas.
De som skedde var att jag funderade på vem av dom där männen jag skulle kunna tänkas gå till sängs med ;)
Jag analyserade, lyssnade, iakttog. Det dröjde inte länge förrän jag kom fram till att jag är så sjukt mycket Gay. Det fanns inte en chans i världen att jag skulle spendera natten med någon av dom. Jag satt där i dessa tankar och jag började skratta hejdlöst åt det som precis skett i mitt huvud, det gick inte på något vis i världen få det att avta. Slutligen när 12 män vrålglodde på mej så fick jag ursäkta mej med att jag var tvungen att gå att ringa till min dotter och säga god natt.
Tack Mollie för den räddningen :)


En kväll på Gärdet....


Jockarp.


2 kommentarer:

  1. Haha du är allt härlig Leonora :)

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha påminner om en lek jag och exet brukade leka när vi körde bil; Du måste välja en att ha sex med ,vem väljer du av exempelvis Donald Trumph och Stefan Lövén ( bara ett exempel) vi försökte alltid hitta så läskiga personer som vanligt men man var tvungen att välja en :) Lite komiskt i det hela är att hon senare lämnade mig för en av dem vi båda utan tvekan valde bort! Ha det bäst i storstan och vinn nu lite priser :) Kram

    SvaraRadera