underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 7 januari 2018

Giganternas kamp.....

Mamma på bussen....


Mollie började pool aktiviteten med att köra runt mej på en luftmadrass som för dagen kallades för buss. Vi körde runt alla poolernas ytterkanter, vi stannade vid vissa stationer, för att chauffören behövde vila. Fantasi är vacker och jag är mer än gärna delaktig i min dotters. Det är viktigt.
Hennes humör skiftade under dagen från glad till mindre glad och skiftningarna kom snabbt. Jag försökte verkligen inte låta mej påverkas men Gaaa ibland håller jag på att bli smått galen.
Jag lyckades i alla fall vända hennes neråt humör när jag föreslog en milkshakes tävling. Choklad mot vanilj och banan mot jordgubbe så såg dom tävlande ut. Segrade gjorde vanilj och jordgubbe, enligt Mollie alltså. Dessa två ska tävla nästkommande dag. Jag såg chokladen som ohotad segrare men jag fick ju spela med lite.

Jag tog ett löppass och jag gjorde det på ett löpband bredvid en spegel. Jag såg något väldigt vackert under mitt pass. Något jag aldrig sett innan. Inte på det sättet i alla fall.
Varje nedsättning jag gjorde med mitt ena ben visades upp i spegeln, jag såg insidan av låret, fästet vid knäet, jag såg senor, muskler och ben, jag såg vaderna och jag såg fästena till allt detta och det var så sjukt fint. Att ett ben som är i rörelse kan ge sån tillfredsställelse för det estetiska ögat, det var verkligen perfekt. Allt stämde till 100%, en symbios av alla delar. Jag älskar när jag ser ny saker och att se nya saker hos en själv efter att levt ihop i 41 år det är ju helt fantastiskt.

Stor och liten...


Till lunch käkade vi pizza vi behövde bryta av thaimaten lite, Mollie fick en liten och jag en lite större variant.

Efter maten kastade vi boll igen och nu börjar det bli riktigt bra, 80 kast där ha vi det nya rekordet. Mmm vi är lite malliga för det faktiskt.

Om jag spelade med i Milkshakes tävlingen så var det absolut inget jag skulle göra i ett kortspel.
Efter middagen drog vi upp på rummet efter att vi tittat lite på stjärnorna. Det var en vacker kväll.
På rummet skulle det sen utspela sej en kamp mellan två giganter Mamma VS Dotter i spelet finns i sjön. Jag vägrar att vika mej i spel och det vet Mollie, så ja det är på liv och död, typ :)
Denna kväll fick jag dock storstryk av den mindre uppsättningen av mej själv. Hon var överlycklig och jag lekte sur.
Vi busade lite i sängarna innan vi drog på tv för lite chill innan nattningen.

Ja, ännu en bra dag i leendelandet.

Mycket tävlande...


Jockarp.2 kommentarer:

 1. Jag har aldrig varit i Thailand men det ser ju helt underbart ut! Vad heter hotellet ni bor på?

  SvaraRadera
 2. Hej Leonora
  vilken underbar semester ni verkar ha borta i Thailand, det ser hur mysigt ut som helst:)
  Och på tal om din kropp som det stod om i ett av de andra inläggen..
  Den är skit läcker!! folk är bara avundsjuka..
  Hoppas ni njuter av de sista dagarna nu innan ni ska hem till rusket igen.

  SvaraRadera