onsdag 1 september 2021

3.....



Helgen innehöll rysligt mycket jobb. Det som livade upp det var att fröken särbo ändå gästade oss. Livet blir lite roligare då. Att vi även blev bortbjudna på ostbricka andra sidan berget var ytterligare ett inslag som gjorde helgen mer värt. Så himla mysigt att sitta och småäta och småprata. Att samtalen mest handlade om ledsamheter så som fängelsekunder och krig gjorde inte så mycket. Det var spännande och intressant. Alla har vi olika syn på saker som sker.

Måndags morgonen startade upp med dom vanliga rutinerna inför skolan, sen gav jag mej iväg på berget. Tre mil senare var jag hemma efter jogg i brutala backar, upp så som ner. Det var väldigt skönt att få in ett ordentligt långpass, det är bara cirka fyra veckor kvar tills jag ska stå på startlinjen inför 42 195 meter.

Jag har inte riktigt gett mej tid till bege mej ut is svampskogen i år. Jag har haft för högt tempo för att hinna se något. Men på en morgonpromenad med Kennet stötte jag ihop med ett par små vackra Karl-Johan. dom tog jag med mej hem och det blev en utomordentligt god lunch. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna prioritera lite fler timmar sökandes bland blad och mossa. Det är bra för psyket att leta svamp ;)

Jag har däremot prioriterat att hämta hem lite nytt vårvete som legat och torkat. Det fick det att klia i fingrarna till att dra igång kvarnen. Herregud vad jag malde ;)


Blivande mjöl ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar