lördag 18 september 2021

Må bra……




En morgonpromenad med Kennet kickade igång min fredag. Regnet öste ner, regnkläder och kängor på. Vi kom hem och jag fick torka av honom rejält. Ombyte för mej. Löparkläder på. Regnet lugnade sej något och då passade på att ge mej iväg. Jag kom knappt över gårdsplanen förrän mina gympadojor var dyngsura. Jag hade två val, vända om och går in eller fortsätta. Jag gjorde det sistnämnda och brottade in 1,5mil på springkontot.

Mollie var vaken när jag kom hem. Hon var pigg vilket var glädjande. Hej då förkylning. Men det fick bli en lugn dag för henne i alla fall. Hon bakade en kladdkaka som hon gick och bjöd sin mormor, morfar och morbror på. Det var uppskattat.

Jag var ur gängorna ett tag, antagligen för att jag inledde en periodiskfasta i söndags och med träning betyder det att kroppen får det lite tungt och får ta av det som finns. Men det är bra att träna på att gå tom. Speciellt innan långlopp. Jag vilade en stund och Middag lagade. Klyftpotatis, kalvkött och bearnaisesås. Det gjorde susen det.

Jag blev pigg som en mört efter intaget. Det gjorde att jag blev sugen på verkstadhäng. Jag har ett litet projekt på gång så efter att jag satt fyr i kaminen drog jag ohämmat igång. Bandsåg, slipsten och så över till svarven. Där stod jag en bra stund och såg träet formas till precis det jag önskar. Vilken tillfredställelse.

Lite mys en fredagskväll med Mollie tillhör inte vanligheterna. Men efter att vi duschar och kammat ut vårt långa svall. Parkerade vi oss i soffan tillsamman och tittade på en film. Herregud så mysigt.





Jockarp.

1 kommentar: