torsdag 30 september 2021

Studiedag……

Min morgon…

Alltså hallå vad det har regnat här i byn den senaste veckan och det ser inte ut som om det blir någon hejd på det framöver heller. Jag vaknade redan vid fem men allt var svart så jag låg kvar i sängen och chillade till det ljusnade. När det väl gjorde det tog Kennet och jag en sväng på berget. Det var en vacker morgon och den var en aning frisk, i alla fall när man bara hade småbyar på sej.

En dusch och en snabb kaffe och lite snack med min dotter som hade studiedag sen var det iväg igen. Cellprovsdags. In till barnmorskan i stan och efter tio minuter var jag åter ute på den regnblöta trottoaren.

Hem och hämta upp Mollie  för vidare färd till Kristianstad. Vi köpte lite nya kläder till Mollie, hon växer så det knakar. Vi han med ett besök på ett café innan jag skulle infinna mej på ett pcr-test. 1950 spänn kostade det och det gör mej en aning ilsk. Jag har verkligen skött mej, varken fått covid och även vaccinerat mej. Jag ser det som horribelt att jag ska behöva pröjs dessa pengar. Hade jag inte vaccinerat mej hade jag kunnat köpa det men nu. Nääää.

Skit samma jag svalde min ilska och betalade lopporna. Allt för att jag i morgon ska kunna bege mej för att förhoppningsvis kunna hämta hem marathon medalj  nummer 19 till byn.



Jockarp.

1 kommentar: