fredag 17 september 2021

Axelbrott……

På sjukan….



Mollie var snuvig så jag fick låta bli arbete och i stället hålla mej hemomkring och väl var väl det. Morgonen började med en promenad på berget med min mor och terrierna. Det regnade och blåste och var allmänt otrevligt. Pang. Att snubbla på en rot och trilla framstupa är inget bra. Jag fick ta min mor till akuten där det konstaterade att axeln var av. 
Jag tog hem henne och sen åkte jag iväg och köpte lite kläder som hon kan ha nu när inte alla delar på kroppen är intakta.

Mollie var vid okej vigör, men snorig. Hon bäddades ner i soffan medans jag körde till en kompis och hämtade delar av ett nersågat körsbärsträd. Jag är så himla glad över att jag fick möjligheten att få delar av trädet till min nya hobby. Frukt och bärträd är inte det enklaste att få tag på. Hem och lasta av trädet i verkstan.

Middagen skulle lagas och det stod kalvstek på menyn. En stor sådan visade det sej. Jag hann inte få den klar innan jag skulle vara på en utbildning med handbollsföreningen. Så kalven får avnjutas idag i stället. Delikata bekymmer det det ;)

Sammanfattning av dagen. Full fart.
Jag somnade minsann ovaggade.

Väldans tacksam….


Jockarp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar