torsdag 23 november 2023

13……







Det var en stor dag. 13 år. Herrgud. Okej jag trodde det skulle kännas mer när min dotter trallade in i tonårstiden men nä. Kanske är det för att fokus legat på hennes mående en längre tid.
Vi fixade med födelsdagsbrickan, blommor, ljus och den svenska fanan hissades. En lussebulle med tomtebloss i. En kopp matchate. Och givetvis några gåvor. Ja ballonger med, hur kunde jag glömma det. Kennet älskade det kanske mest av oss alla.

Vi var redo att göra entré med skönsång. Hon log mot oss. Varmt, lyckligt. Jag blev lycklig jag också. Vi som var i rummet vi vet hur tufft det varit. Vi har försökt med allt och vi har lyckats trolla bort det mörka och åter fylla livet med ljus. Tacksamheten över det kändes i hela min kropp när jag stod och sjöng för min dotter på hennes trettonårsdag. 

Det blev en mysig i morgon i sängen men skolan väntade. Hopp i väg. 
Jag hämtade sen upp henne på samma plats och firande fortsatte. Hämtemat och tårta som sej bör. Vi blir en aning bortskämda här nu för tiden. Tårtor levereras på löpande band. Mollie och min kära sambo hade komponerat en egen prinsesstårta. Prinsessan Mollies ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar