tisdag 28 november 2023

Stabilt……




Livet tuggar på, stabilare och stabilare dag för dag. Så skönt att den normala vardagen närmar sej.
Helgen har innehållit mycket fint. Vi började med tacofredag (vilket jag inte gillar) lördagen var helt blank, den känslan. Att kunna fylla den precis som vi ville. Och ja det gjorde vi.

En löppass på berget i ett underbart väder, kallt, soligt och pigga ben. Vad mer kan man begära. Kaffe på det. Den lyxen. Vi tog en snabb tur till affären och när vi kom hem smakade vi lite på julstämningen. Julbak ett. Helt underljuvligt att tassa runt i köket, lyssna på julmusik och fylla näsan med doften från pepparkakor och kola.
Vi tog en sväng om till musiken och jag log. Shit vad jag är lyckligt lottad, att jag mötte henne. Hon som får mej att le i dansen.

Söndagen var kall och vi skulle iväg till Tollarp för att lira handboll. När matchen var klar hade vi halva dagen kvar. Den känslan. Vi tog en långpromenad på berget med Kennet. Jag unnar mej promenader allt för sällan. Naturen var storslagen och hon vid min sida. Jag höll hennes hand som hon envisats med att sätta en vante på. 

Vi la inte mycket tid på matlagning, rester skulle käkas upp, det gav tid till chill i soffan. En mysig kväll med tända ljus och filt över kroppen.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar