torsdag 30 november 2023

Bock….





Det är inte ofta det händer i dessa sydliga delar av vårt land, men igår snöade det hela dagen och det fortsatte hela natten.
Kennet och jag hängde i verkstan efter att vi vinkar av lillmatte som åkte buss till plugget.

Jag roade mej med att städa lite och gjorde några nya ringar, jag gillar den sortens pyssel. Efter att jag hittat stommen till julbocken drog vi upp på berget och fixade lite granris, eller mycket granris blev det. Jag fixade till bocken och pimpade den med ljusslinga innan jag for in till stan för att hämta upp Mollie. Vidare till affären för inköp av pepparkakshus. 12 stycken skulle vi ha. Varför? Jo för Mollie ska ha födelsedagsfest i helgen och då ska alla gästens få bygga ett varsitt hus. Kul idé.

Vi tog en promenad med Kennet uppe på berget. För en gång skull följde även min dotter med, antagligen för att det var snö.
Hem och matlagning. Min kära sambo blev sen på grund av trafikförhållandena. Halv sju satte vi oss till bords.

Det passade perfekt med ett bad på altanen. Vi satt och pratade om skolan och om handbollen. Det är viktiga stunder med min dotter. Den sista kvarten i badet pratade vi mest om hur vi skulle ta oss in. Ingen av oss ville gå upp ur vattnet. 39 grader plus mot minus tre. Den är inte kul.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar