måndag 20 november 2023

Helgmys……




Att avsluta veckan i topp. Jag glädjen var stor när jag summerade veckan. Min dotter hade fixat skolveckan med bravur. Jag har lovat henne att när hon mår bättre så ska jag ta tag i att samla klassens föräldrar för att lägga fram förslaget om att samla pengar till en skolresa. Vi är inte riktigt där men jag har börjat fnula lite på det. Vilket min dotter gläds åt. Hon presterar och då är det alltså således snart dags för mej med.

Vi har lagt en bra vecka bakom oss och helgen var maxad av familjemys. Vi började med ett familjemöte under middagen i fredags. Det var viktigt för allas mående. 
Lördags morgonen bjöd på en fantastik löprunda innan vi åkte över berget till min vän. Där skulle det för dagen ridas. Det har tjatats och ett har längtats. Och första mötet med Laban var toppen. Han var både gullig och supersnäll. En perfekt liten ponny med andra ord.

På kvällen var vi bortbjudna till metropolen Hörby. Fantastiskt trevligt värdpar och jag fick möjligheten att syna en äkta Louies Vuitton väska. Hallå va, den passade mej perfekt. LV mina initialer ju ;)
Ja trevligt var det och med det blev det väldigt sent hem till byn.

Med den sena kvällen bjöds det en sovmorgon under söndagen. Alla var sömniga så förmiddagen blev lugn. Vid lunch hade vi bestämt att vi skulle köra upp mot dom småländska skogarna för att gå på Husebys fina julmarknad. Sagt och gjort och ja, det var galet mysigt att strosa runt hand i hand med sin tjej och titta på allt som hör till julen.
En ruskigt bra helg alltså.


Fågelholkstips….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar