fredag 24 november 2023

Buss…..





13-åringen frågade mej om jag kunde följa med henne och åka bussen in till skolan i stan. Absolut, en självklarhet för mej. Vi traskade bort till platsen där bussen skulle stanna. Biljetten var redan fixad och min dotter har fått busskort.
Lite sent rullade den in och stannade framför fötterna på oss.
Det satt några ungar med fötterna upp i sätet, dom sa jag till att så gör man inte, jag lät mina ögon glimta till lite och munnen log mot dom. Precis skulle dom flytta undan sina ben när jag sa att det är inte min pilsner att säga till om det. Jag funderar på att ställa ynglingen en fråga om hur kul det vore om någon satt med blöta skor i hennes buss. Men jag fick tyst på mej själv.

Resan in gick bra. Det tog exakt 30 minuter väntetiden inkluderad. Vi sa hej då vid skolan och jag sprang hem. Det tog mej exakt 33 minuter.

Jag hade samtal med skolan under dagen och strategier planerades. Det var dags att möta upp för att åka bussen hem. Jag sprang dom 33 minutrarna in till stan igen och mötte upp Myset. In i bussen. Hon fick trycka på stannaknappen själv och bussen stannade. Uppdrag slutfört.

Kvällen stod det handboll på schemat och jag satt på läktaren hela tiden. Jag hade fått min motion för dagen. Hela laget sjöng och hurrade för Mollie över hennes födelsedag. Så gulligt gjort.

Summa sumario. En bra dag och det var kul att åka buss.
Det har jag inte gjort i Sölvesborg sen jag gick ut nionde klass.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar