torsdag 9 november 2023

På väg ut……



Dagarna flyter på, Mollie mår bättre och bättre. Hon är gladare och skolan funkar betydligt bättre. Jag tror vi kommer fixa detta, stormen håller på att ridas ut och jag blir lättare och lyckligare för varje dag och varje framsteg hon gör. 

Även handbollen går bättre, vi hade ett samtal med vårt hjälp på första linjen där vi bestämde att hon skulle vara på träningen 15 minuter själv. Det lyckades och nästa träning var hon själv över en timme. Det utrymmet använde vi till att springa 12 km.

Min kära sambo har haft tuffa dagar på kneget. Frustrationen växer i takt med att resurserna minskar. En ohållbar situation. Men det jobbas på en lösning, väl är väl det.

Jag har marktjänsten hemma och försöker göra livet enklare för alla som dagtid befinner sej utanför hemmet. Det känns fint att kunna tillföra lite trots den tuffa tiden jag haft med min dotter. Men ja, vi är ett bra team i familjen.

Mellan servicen så har jag levererat på ringfronten, det är en underbar terapi. Jag blir lycklig över varje ring som växer fram i mina händer. Olika mönster färger och storlekar. Vi har gott om dom nu och det är lyxigt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar