tisdag 14 november 2023

Kalkoner……




Ja vad har hänt i mitt liv den sista tiden då? Jo en fredag med ännu ett möte ihop med Mollie och hennes stöd på första linjen. Det var ett lättsamt möte men med ett klurigt ämne. Min dotter.

Lördagen startade upp med en tänkt handbollsmatch, tyvärr var motståndarna sjuka så vi fick vända hemåt igen. Vi klädde oss för festlighet och lämnade Kennet på undantaget. Sen bar det iväg.
Vi körde inom ekohallen för lite shopping och vi tog även en behövlig sväng inom biltema. Jag behövde lite pryttlar till min verkstad.

En tös hämtades upp från sin pojkvän och så var vi fulltaliga i bilen. Mot svärföräldrarna för kalonkonmiddag. Så himla mysigt och gott. Vi tog en liten promenad ner till Råbelövsjön  efter maten, det behövdes.
Kvällen blev chill i soffan.

Söndagsmorgon började med 15 km i löparskorna med min sambo. Den lyxen alltså. Efter det var det åter dags för kalkonmiddag. För dagen med mina föräldrar. Farsdag skulle firas. Efter kanonen blev det tårta gjord av proffset jag bor med. Herrgud så gott.

Den nya veckan har startats upp bra för min dotter. Skola och handbollsträning, det lättar.
Men vi har lite sjukdom i huset. Båda dom andra ungdomarna i familjen har fått nån åkomma. Men vi fixar det tillsamman. Lite vila och ompysslande så ska det nog bli bra.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar