fredag 12 november 2010

Är blod tjockare än vatten? Japp bevis finns....

Maskeradmordet på ortholmen var verkligen trevligt, de var lite kallt i lokalen, men de värmdes snabbt upp av spänningen, och den goda maten.
Tyvärr klarade jag inte lösa det i år heller, men pappa min gjorde de, och de var ju skönt att någon stod upp för de Vilhelmska färgerna.
När vi skulle köra hem var det full storm ute, de var lite ruggigt efter alla mord man bevittnat på kvällen.

I morse när jag vaknade så tändes då återigen hoppet om att vi kanske skulle kunna bli den familj som de en gång var tänkt.
Jag vaknade och de första jag tänkte på var två gamla damer med rullatorer, ni kanske undrar, vad menar hon nu.
Jo de är så att så fort jag och min sk fru såg ett äldre par på stan av det kvinnliga könet så tittade vi på varandra och sa det där är ju vi när vi blir gamla, vi sa de ofta och det var så mysigt, vi log och tog på varandra och de kändes verkligen som att det skulle bli så..
Jag har inte en aning om varför jag tänkte på de just denna morgon, kan det betyda något tro?

Och så var det en annan sak som for igenom mitt huvudet i morse en sak som inte var lika gullig och söt som dom små damerna.
Den 22/9-10 så fick jag ett mess av min sk frus syster där det stod att hon tyckte att det var så tråkigt att de blivit som du blivit, och att hon hoppades på att allt skulle lösa sej och bli bra igen, att hon tyckte om mej som sin egen syster och att hon hoppades på att vi skulle kunna hålla kontakten hur det än blev i framtiden.
Så långt är det väl inte så konstigt, de var ju vänligt och sött skrivet.
Men jag är idag tacksam för att jag inte har en sådan "syster", jag har inte hört ett ljud ifrån henne på 5-6 veckor och med tanke på att då hennes "syster" precis blivit övergiven och lämnad av sin sk fru och att hon då snart ska bli "moster", så hade kanske "systern" behövt stöd och tröst, närhet och kärlek från sin syster.
Men jag är så vansinnigt trött på alla tomma ord, och varför ljuga när det finns så många sätt att säga saningen på?
Hon vill inte ha mej som sin "syster". Blod är tjockare än vatten, så hur illa hennes riktiga syster nu än betett sej i mot mej så hjälper det inte, dom står där dom står, men varför inte bara säga det då.
Men en lögnare blir bara trodd en gång. Så jag vet ju vad jag har min så kallade syster, och dessutom är jag inte intresserad av att ha en sådan syster, jag har en helt underbar bror så det räcker och blir över.

 Ju mer man älskar desto mer lider man. Jag tror på kärleken och det är mitt största fel.

                  Jockarp                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar