torsdag 11 november 2010

Skulle vilja sväva på ett moln....

Jag kände mej lugn, lycklig, harmonisk och med en känsla av upprymdhet när jag gick till sängs i går kväll. Allt Håller på att falla på plats, och det känns verkligen som om allt kommer att lösa sej och bli bra.
Det var många knutar som löstes upp i går, och den största de var den vad det gäller förlossningen, den som varit min stora stötesten så länge, och det är underbart att planen är så gott som klar, att man ens ska behöva ha en plan. Grrr, det är inte klokt.

Men min vän som jag hade hoppats på skulle ställa upp på mej gjorde det med, utan bedövning, hon tog det till och med som en ära, är det inte fantastiskt, vad folk är villiga att göra för andra människor.
Ja tänk om fler människor hade varit som mina vänner, då hade de aldrig varit några problem här i världen.

Men sen finns det ju andra sorters människor, som typ min sk fru. Ju mer jag tänker på de destå sämre mår jag, hur fan kan man göra som hon gjort? de är helt otroligt.
Om hon nu hade försökt att sätta sej in i att de varit tvärt om att jag hade lämnat henne i sticket, jag vet det är omöjligt, för jag hade aldrig gjort något sådant, jag är ordentligt uppfostrad och har lärt mej sen barnsben att man ska ta ansvar för sina ord och handlingar.
Men det är det socialistiska som lyser igenom, nu dömer jag inte alla sossar, men dom lever oftast efter att dom har alla rättigheter och inga skyldigheter, och de stämmer ju in perfekt för min sk fru. men om vi leker med tanken att du blivit lämnad 10 v innan knytet skulle komma ut, vad hade de funnit för känslor då?  Nej det är inte lätt eller hur?
Så har jag haft det nu i sju veckor, jag har letat under varje liten sten, men jag har inte funnit  några svar, finns det några svar till varför man gör en sådan sak?

Mina föräldrar sa redan från första dagen när hon stack att jag skulle vara glad att jag blivit av med en sådan skitstövel, svikare, fegis, ja sen sa dom en hel hög till med andra superlativ...Men jag stod upp på min fru och försvarade vad hon gjort,och sa att hon måste fått en knäpp av något slag och att hon skulle komma tillbaka, när hon tänkt över det hela, att hon måste komma tillbaka, pga vårt barn och för att vi är gjorda för varandra, och för att vi älskar varandra, vi är helt klart det perfekta paret....
Vad fel jag har haft, hon är verkligen den lilla omogna bortskämda skitstövel som mina föräldrar menade att hon var. Hon är en person som inte är myndig nog till att kunna ta ansvar för sina handlingar, det är så synd bara att vi ska behöva lida för detta.
För det har vi och det kommer vi att få göra, jag glömmer inte tårarna och såren efter att hon svikit mej, bedragit mej, hon har lämnat mej, glömt och lurat mej. Hon har stulit mina korta glada dagar i den här graviditeten.
Hoppas verkligen att hon aldrig kommer att bli mor, hon förtjänar inte det och barnet kommer att leva ett olyckligt liv med en så oansvarlig mor, och med sådana morföräldrar och mostrar, nej stackars barn.

Jag har dock ett litet problem, mitt hjärta tillhör fortfarande henne.

Har iallafall tagit mej ut på en liten tur idag, först var jag på plantskolan i ljungsled för att fixa med en present till min svägerska.
Sen tog jag en sväng inom stora staden Sölvesborg också, hade ju vunnit på bingolotto nu igen så vinsten skulle hämtas ut.
Och sen fick jag min dom av vår rörmokare, jag var tvungen att sätta  i en ny laddomat till pannan, och ett nytt roster, räkningen slutade på 8000:- kul, så inom bankomaten blev det med, och där träffade jag en gammal jobbarkompis sen nymölla tiden, och han undrade klart vad som hänt, jag drog historien i snabba drag och de enda han sa var, vilket omoget beteende, Hmmm kan man säga va.
Stan var full av kändisar i dag, den ene efter den andre kom förbi bankomaten, liten stad liten värld..

Nu ska knytet och jag ligga o päsa på soffan, hade behövt räfsa löv, men de gäller att prioritera, för i kväll ska vi till ortholmen och lösa ett mord, så då måste man var utvilad.

Tänk på att man ska leva så man inte skadar någon annan, frågan är bara får man skada någon som skadat dej?

Så här var det tänkt att bli.
Jockarp

3 kommentarer:

  1. Käre vän.. du kunde väl frågat först innan du tar för givet att jag skall följa med dig när det är dags... smile. (((Var vettskrämd när jag var med andra gångerna, med våra egna, var på väg att springa ut när det började hetta till men sköterskan tog mig i armen och ledde in mig igen.. suck)))
    Annars hoppas man såklart att allt är så bra som det tänkas kan och att du skickar en stor kram till dina kloka föräldrar... och glöm aldrig att vi finns här om du behöver något..

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. synd du inte kunde få behålla din positiva känsla någon dag till, det hade du mer än väl varit värd! <3
    hoppas att du löste mordet, funderar på om det var detta som pappa pratade om för en tid sen.

    som svar på din avslutade fråga finns det ett bra citat av Mahatma Gandi "Öga för öga och världen skulle bli blind".

    kram!!

    SvaraRadera