tisdag 2 november 2010

Långa dagar...Korta nätter.


När dagarna börjar redan vid tre snåret på morgonen så blir det väldigt långa dagar.
Men inget ont som inte har något gott med sej, jag är grymt kreativ på småtimmarna, i natt bytte jag sida i sängen och låg där jag inte legat på fem år, vet inte om det var därför men när jag vaknade så snurrade de en väldig massa tankar igenom huvudet, man tänker klart på nåt vis när man är uppe och väcker tuppen.
Iaf kom jag fram till att när mitt barn är fött så är det dax att börja tänka med hjärnan och inte med hjärtat, så man kan säga att mitt liv kommer att ha levts före och efter barnafödandet, så är det kanske för alla föräldrar vad  vet jag.
Sammanfattningsvis kom jag fram till att när knytet är ute så är även min sk fru ute ur vårt liv, de låter väl som en sund tanke?
Jag kom även på att man vill nog inte ha mej som ovän, de är något vissa personer har fått erfara och andra ska få. Klockan är snart slagen..

Jag har även fått lite praktiska saker gjorda idag, jag har varit i Kristianstad och kopplat ut ballongen (airbagen) på min bil så att inte knytet ska få en luftfärd när mamma kör lite vilt.
Sen passade jag även på att veckohandla så har man det gjort.

Nu är det dax att mata hundarna och ge sej ut på en förfriskande promenad, kanske kommer jag på någon annan kreativt som jag kan använda i mitt liv som pågår....

Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar