måndag 8 november 2010

Blod och lögner.....

Idag har det fikats med Maria och Merry, de var trevligt, även om nu inte Merry var ett dugg intresserad av att  varken fika eller leka med grabbarna som de var tänkt, men ben är gott, tydligen.
Sen drog killarna och jag och brossan och hans grabbbar upp på berget för en tur, de började bra men avslutatdes lite sämre. Igår hade dom varit ute och jagat rådjur och tydligen lyckats att fälla ett med, men dom vill tydligen inte ta med sej hela djuret hem, utan är så rara att dom lämnar magpaketet i skogen.
Fyra lyckliga grabbar hitta detta maginnehåll och börjar genast att äta och rulla sej i godsakerna, Mmmm väldigt tacksamt, hem och in i badkaret, kan säga att de såg nog ut så på Stockholmsblodbad år 1520, det är visst på dagen med 7/-9 nov, konstigt....På eftermiddagen var det dax för mer fika, de är jobbigt att vara stadsanställd, mycket fika blir det..

Skulle ju in till psykologen idag, men tyvärr ringde hon återbud, så nu får vi vänta tio dagar till. Får se om vi klarar det, hade verkligen behövt henne idag med tanke på att det bubblar upp nya saker hela tiden , lögn efter lögn radas nu upp, att man bara orkar, vad är det som är så svårt med att hålla sej till sanningen?

De senaste på fronten är att min sk fru inte skulle få vara med om att uppfostra vårt barn, och att jag och mina föräldrar skulle bestämma allt, jo tjena, och med tanke på den sits hon satt mej i så blir det kanske så med, för hur ska jag kunna klara allt själv? Men valet har iallafall inte varit mitt.
Och sen har vi en annan lögn som de dragits till med i hopp om att kanske kunna få sympati från något håll och det är att hon har velat gå i terapi, och jag har sagt blankt nej, konstigt med tanke på att jag går till en psykolog var tionde dag, varför gör inte hon de då?
Till en annan vän sa hon helt sonika att de enda hon ångrade eller hade ångerst för i sitt beteende var att hon inte hade lämnat mej innan, de är tuffa ord att få höra. Jag undrar innan vad då? innan jag blev gravid eller innan hon lovade mej evig trohet och att älska mej i nöd och lust...

Jag kallar detta för efterkonstruktion och ett försök att rättfärdiga detta grymma hon gjort mot oss, men tyvärr det finns absolut inget försvar mot detta och det vet både hon och hennes familj. Kanske därför dom mår så dåligt så att dom till och med måste sjukskriva sej, det lär nog bli fler sjukskrivningar, för detta är bara början, jag ger mej inte förens sanningen kommit fram.
Och det bästa hade varit om hon kunnat ge en vettig förklaring till sina handlingar i stället för att ljuga och tro att vinden ska blåsa förbi.....De kommer inte att hända, jag ska se till att de stormar reält och att det stormar länge.

Nu sitter jag här i soffan med två grabbar jämte mej och ett litet barn som jag antar har fått hicka, för hela magen hoppar, sen spetsats det till med en och annan spark också, härliga under.....Jag bara väntar och njuter.

Skymning över Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar