fredag 14 november 2014

Hjuligt....

Vi hittar lek överallt.


Hjulen ska rulla, jovisst är det så. Jag hade en heldag med däck och fälg på tapeten.
Den ena bilen var det inga krusiduller med att byta från sommar till vinterdäck men med den andra var det en något tuffare nöt att knäcka.
Vi hade fått fyra fina dubbdäck från svärmor och svärfar. Så långt var det ju bra. Problem visade sej omgående då fälgen inte riktigt passade till bilen.
Jakten på den perfekta fälgen påbörjades således omgående.
Första skroten kammade vi noll på. Den andra hittade vi en som möjligen skulle kunna passa, men vi var inte hundra. Vi tog med en för prov och körde in till gummiverkstan.
Dom krängde på däcket och det verkade bannemej som om det skulle funka. Dåligt med tid för däckbytet resulterade i att bilen fick lämnas där.
Den andra bilen skulle fröken flickvän ha så vi fick gå myset och jag. Det gick fint, vi småpratade lite och jag tuggade på en smurftablettask. Myset ville inte ha ;)

Morfar kom och hämtade upp oss och jag fick låna en bil, bruket kallade på mej.
Det var dags för övning med kören och nu börjar bitarna falla på plats.
Det kommer bli en mycket trevlig överraskning.

Innan övningen med kören körde jag ett härligt pass på brukets gym. Träningen bestod av en kvart på cykeln, lite magövningar och ett par kilometer på löpbandet. Ett litet lätt pass.

Kvällen blev väldigt annorlunda på många sätt.
Tanken var att vi idag skulle köra till stugan på Öland med det blir förändringar i schemat och det kan bli bra i alla fall.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar