lördag 1 november 2014

Kyrka, Bad, Pizza....

Vi måste ju kolla, ALLT ;)

Vi begav oss till kyrkan i stan för att tända ett ljus på min farmor och farfars grav, Mollie är grym på att hitta till gravarna och hon var mej behjälplig med att tända ljuset.
Vidare mot biblan och en minibio, väldigt trevligt. Mollie gillade filmen som handlade om några små myror, jag tyckte att den var hyfsad men så var den ju för barn mellan 4-6 år ;)

Efter bion körde vi till Ekohallen för lite inköp. Vi skulle inte ha så mycket var tanken så jag tog bara en korg, bra där Leonora.
Med en mikro och en högtryckstvätt var jag mer än överfull när jag kom fram till godishörnan där Mollie så gärna ville ta ett litet stopp.
Fel val av lastningshjälp alltså.

Jag fick med mej allt till bilen tillslut som väl var. Hem och provkörning av högtrycken, det gick sådär så fröken flickvän körde tillbaka till Eko och hämtade en ny. Under tiden tog jag med mej tre små barn till kyrkan, guds ord kan i bland vara bra att få höra.
Vi tände ljus på en grav in Ysane, sen körde vi över Vesan till kyrkan i Gammalstorp. Där tände vi ljus på graven och sen tog vi ett besök i kyrkan. Vi blev inbjudna på kaffe i församlingshemmet men där tackade jag artigt nej.
Jag var inte sugen på att få in tre klåfingriga tjejer mitt i ett kafferep ;)

Odramatiserat på kyrkogården :)


Hem igen och testning av den nya spruta, den funkade utmärkt.
En lite kopp kaffe sen var det dags för fredagsmys.
Ner till badhuset i Valje och jag gick modigt in där med trissen. Fröken flickvän var på träning.
Dom stora tjejerna lydde minsta vink, vilket var nödvändigt i den situationen.
Lilla mini tror att hon kan simma och dyka som en val, det kan hon inte. Hon flinade när hon fick vatten i ansiktet och hon kunde inte vara stilla. Härligt med livliga barn.
Fröken flickvän kom och avlastade så att jag och dom stora kunde angripa den lite större poolen.

Två timmar senare drog vi oss hemåt. Innan vi var hemma hade vi hämtat den största pizzan jag nånsin sett, den var grotesk och vi åt bara upp halva och då var vi ändå fem personer som jobbade på så gott vi kunde. Helt galet alltså.

Vi fick påhälsning av några små rackarungar som snackade om bus eller godis. Det fick bli godis för dagen.
Nattning av gänget sen häng i soffan.
Ännu en behaglig dag med massor av närhet och kärlek.


Groteskt....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar