söndag 9 november 2014

Tappas....

Landsvägen helt tom på bilar.


Pyssel var morgonens aktivitet. Mollie skrev brev till sina kusiner och till mormor och morfar. När hon var klar hoppade hon på cykel och gav sej iväg mot brevlådorna. När breven låg i lådan försäkrade hon sej om att ingen skulle missa det. Hon drog upp sin nymornade kusin och fick henne till att gå till brevlådan för att hämta det nyanlända brevet.

Hem igen och tvättning av bilarna. Myset befann sej inomhus med hundarna vilket var oroväckande. Jag litar inte riktigt på henne, men denna gången gick det bra, inget sönderklippt eller nermålat.

Det börjar närma sej Lucia och både jag och myset ska lussa i år, givetvis behövde vi kontrollera utstyrseln så att den passar. Det gjorde den så nu får strykjärnet tas fram och krona få nya ljus sen är vi redo.


:)



Fröken flickvän kom hem efter sina festligheter och jag hoppade i mina juveler för att ge mej ut på jungfrufärden efter mitt uppehåll.
Det var helt underbart att få röra på sej och känna att foten höll även för en lätt joggingtur. Eller ja, jag hade svårt att hålla farten nere, benen gick av sej själva och dom gick fort. Nu börjar träningen inför nästa rond. Jag har fyra månader på mej att strukturera om min träning och hitta en form som ska putsa till tiden. Jag har en plan.

Kusin vitamin var och roade myset. Dom gjorde halsband till Mollies morbror och till morfar. Idag ska dom uppvaktas.
Myset la sina halsband i kuvert som hon tänker överlämna i kväll.

Kvällens festligheter blev i stan och det väntade tappas. Gode värld vilka mängder och olika sorters mat jag vräkte i mej. Det var kryddkorv, ostar, små rullar med fyllning, kyckling, potatis, rödbetor. Även korv med bröd fanns att avnjuta men det lät jag barnen få njuta av.
Härlig stämning, mycket mat och skratt det var vad kvällen levererade.
Mollie hade en utmärkt afton även hon, Det var bus och stoj fram till tio då hon somnade till i min famn och vi tackade med det för oss.
En dag helt i min smak.

Nya spännande leksaker ;)


Nu väntar julmarknad på Huseby.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar