lördag 29 november 2014

Vräkandet....

Förberedelser...


Morgonen drog i gång med att förbereda pinatan. Alla medverkade i detta uppdrag och spänningen var olidligt. Skulle det funka, skulle det bli bra? Självklart. Fyra brudar och en fjäril, vad kan rimligtvis bli fel ;)
Vi satte upp den i dörrhålet när det blivit fylld med godsaker och där ska den hänga ända till i kväll.

Dagen gick förövrigt väldigt sakta, ingen träning för mej på grund av tjocka bihålor. Idag känns det bättre så nu får det vara slut på den ofrivilliga vilan
Det pyntades än mer i huset, dukar bytte färg och tomtarna intog Månsagården.

Jag unnade mej lite utantid från barnen, fröken flickvän föreslog mej en tur på berget men innan jag hann ut fick jag en uppgift som behövde styras upp. Allen upp till palatset behövdes preppas med lite stenkross. Så det blev traktor och spade för att styra upp det.
Härligt jobb och ett perfekt resultat.

Kvällen handlade om trevligt sällskap och mängder med mat.
Hela släkten drog på julbord till Hörvik och Kajutan vilket blev super. Mat i mängder och väluppfostrade barn. Myset och mini åt så det sprutade ur öronen på dom. Det var omgiv på deras tallrikar.
Själv proppade jag mej full av sillbord, varmrätt och grötsleven lassade min sista lilla skål. Självklart åt jag för mycket. Händer det någon gång att vi från landet lagom äter just lagom på ett julbord. Nej knappast va.
Notan stod på mor och det bidrog till att det blev trevligt;)

Barnen somnade på vägen hem vilket gjorde nattningen enkel. Vi kunde inget annat göra än att parkera oss i vågrät läge vi med. Så god natt.


Delar av gänget :)



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar