onsdag 5 november 2014

Lottning....



Efter en tuff natt väntade en intensiv dag. Jag har inte varit på jobbet på över en vecka så det var lite att styra med. Innan det hade ljusnat tog jag en tur i området med cykeln.
Det såg stabilt ut och det verkar som om allt funkat fin fint utan mej ;)
Självklart blev det en massa prat om maran och om hur det kändes. Det är väldigt svårt att beskriva.

Jag tog ett samtal med sjuksystern på jobbet angående min värkande fot. Snacka om service, redan dagen efter fick jag träffa sjukgymnasten som hjälp mej förut, vilket känns bra, förtroendet är på topp för hans kunskap.
Jag har två lopp som jag är väldigt sugen på att genomföra så därför måste jag hållas på benen. Han kollade på foten och konstaterade ganska snabbt att det var en liten muskel som fått sej en törn, vila vore lämpligt och så får det bli. Han var helt övertygad över att det kommer läka och det fort. Det kändes fint det med.

På väg hem pratade jag med mitt lilla mys i telefonen och hon berättade om sin dag på dagis, det är helt underbart att höra henne berätta om allt som händer i hennes liv.
Väl hemma lagade vi mat och pratade vidare om vad som hänt, tydligen är hon med i ett projekt på dagis hon berättade glatt för mej om vilka barn som var med i projektet och vad dom gjorde.

Hon kröp upp i min famn efter maten och sa;
- Nu myser vi mamma, ja nu myser vi sa jag. Och med ens blev jag varm i hela kroppen.
Underbara lilla unge.

Fröken flickvän och jag har varit på föräldramöte. Myset var med mormor på gympan så det passade perfekt.
Det var ett bra möte och än en gång kände jag mej glad över att myset är där bland dessa braiga människor.
Jag fick en återkoppling för ett tag sen angående hur myset har det och att hon fått det bättre på dagis sen jag började jobba lite mer normalt. Hon är liksom med mera nu. Självklart är det glädjande.
Dom berättad om deras nya tema och jag tyckte det lät bra och spännande. Jag fick även hjälp av personalen att leta upp Mollies duk som hon håller på att sy på. Självklart var den superfin. Så roligt att se :)

Det senaste som ska ske innan nattning är nu att vi ska dra lott om vilka böcker vi ska läsa till godnattsaga.
Hennes lottning är så rolig så jag kan knappt hålla mej för flin, jag försöker verkligen.
Men när hon har en papperstuss i handen och vill att jag ska gissa i vilken hand den är och vidare då om det är rätt hand så väljer hon en bok av fyra. Vad är själva grejen med lottningen liksom, jag antar att hon inte kommit dit hän i utbildningen.

Efter lottning och saga somnar hon väldigt snabbt nu för tiden.



Lite småkrabb här....

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar