lördag 15 november 2014

Kräkan....

Ny kompanjon ;)


Med en övernattande flickvän på soffan med en spyspann jämte sej blev natten inte så himla trevlig. Jag stöttade så gott jag kunde i kräkande stund och jag fanns till hands om det fanns någon uppgift jag kunde utföra för att underlätta. Hon uppskattade min stöttning och sa sej inte vara bortskämd med ompyssling i dessa lägen. Det är så enkelt förklarade jag, jag vill nämligen själv bli ompysslad och sedd när inte jag mår bra. Dom gamla bibliska raderna är fortfarande aktuella " Behandla andra så som du själv vill bli behandlad"

Men det var inte över med det.
Mollie sov oroligt, jag var inne hos henne en gång i kvarten och med det var min natt inte så lugn precis.
Halv två på natten kom mysets första spya sen fortsatte eländet.
Med fröken flickvän på soffan så flyttade jag in myset i vår säng så hon skulle känna sej trygg.
Hon beklagade sej varje gång innan spannen skulle fyllas om att hon inte ville och att hon var rädd. Stackars barn och det är inte utan att jag känner igen mej sen när jag själv var barn. Att kräka var det värsta man visste.

Problemet med barn är att dom tror att dom är friska och med det vill ha både mat och vatten, myset är inget undantag. Hon fick lite vatten och en actimel med sugrör, detta kom dock upp en halvtimme senare.

Jag skötte om marktjänsten och trissen av tjejer så att fröken flickvän kunde vila sej en stund under förmiddagen.
Inga problem förutom att man är bunden till händer och fötter i hemmet. Hejdå frihet.
Vi tog ett behövligt bad, hela gänget blev piggare och det skvättes vatten i hela badrummet.

Vi hade en bil i stan som behövde hämtas så när fröken flickvän piggnat på sej något hoppade jag i löpardojorna och så bar det av. Jag betalade för bilen som fått nya sulor och så vidare till mataffären. Det är sällan jag är där nu för tiden, det är fröken flickvän som ombesörjer det vanligtvis, men med rådande omständigheter var det lämpligare att jag körde dit.

Väl hemma igen gick vi ut hela gänget, alla behövde en nypa luft. Myset var seg så hon gick in igen, slutligen var det bara lilla mini och jag ute. Hon är numera min nya kompanjon i vedsvängen. Mysigt.

Middag i form av min paradgren, vi behövdes muntras upp lite. Tallrikarna slickades av alla som inte lidit  av någon magåkomma, dessa åt något sparsammare.
Nattning och sen lite häng i soffan som slutade med att jag hade en sovande flickvän mot min axel redan klockan åtta. God natt liksom.

Lite paus och lek :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar