måndag 17 november 2014

Inställt.....

Tävling.....


Natten bjöd på ett väldigt drag. Det blåste från alla håll, mysigt förvisso med tufft att hålla hettan upp i borgen. Jag eldade på som mitt i vintern och jag gillade det ;)
Efter frukosten började myset skriva inbjudningskort för sitt kalas. Det gick fint hon skrev vem det var till och vem det var som bjöd in, datum och tid hjälpte jag till med. När allt var klart hoppade tjejerna på cyklarna sen bar det av.
Upp till kusinerna med inbjudningarna, ner till brevlådan för kort som var adresserade till mormor och morfar. En vända in till stan med ytterligare inbjudningskort. Det var fullt upp alltså.


Förväntasfulla....

Tanken var att vi skulle gå på bio, tjejerna och jag gick förväntansfullt in på bion, där träffade vi på Mollies dagisfröken, hon blev överlycklig av att se honom. Han informerade oss dock om att det blivit problem med den tänkta filmen så att i stället för Alfons Åberg hade det satts in filmen om Mumin trollen och den såg vi ju för ett par veckor sen. Så det var bara att vända hem igen.
Fröken flickvän som sett fram emot att vara själv en stund blev snuvad på den stunden, för in kom vi i full rulle ;)

Vi väntade besök på eftermiddagen så det började bakas. Själv gick jag ut i blåsten, jag behövde lite frisk luft, jag kände mej lite kymig, väntade det mej en magsjuka tro?
Badkaret för dom små bagarna och middagen lagades.
O, ja mycket riktigt risade min mage till sej ytterligare. De rann på bra där bak och en stund senare kom de en spya. Jag räknade med en tuff natt, men jag räknade fel. Mer blev det nämligen inte och jag har min filosofi klar på varför inte jag blev sämre.

Bra hårdag :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar