söndag 23 november 2014

Stora tjejen....



Ny tandborste ;)


Hon sov som en stock klockan sju på morgonen, jag kunde tassa upp och förbereda inför uppvaktningen. Jag tog två lussebullar och satte två ljus i varje bulle. Tre små paket och en ballong sen var vi redo.
Vi tände ljusen och började sjunga. Det gick så där, hon sov vidare i vår sjönsång ;) fröken flickvän fick puffa lite på henne innan hon började röra på sej, men när hon förstod vad det var för dag for hon upp och drog nappen ur munnen, satte sej tillrätta och satsade stenhårt på att lyckas blåsa ut alla ljusen. Hon lyckades och började öppna sina paketet.

Jag blev rörd över den glädje hon visade över sin små saker, rörd blev jag även över att jag hade fröken flickvän på plats denna morgon, så att jag hade någon att dela denna dag med. Att vi är en familj liksom. Det ska inte tas för givet.

De var en lugn morgon, myset tittade lite på teve och jag köpte ett par nya löparskor. Det var tillbud på den sorten jag nu enbart tar på fötterna. Färgen var inte den grannaste men det fick jag se mellan fingrarna på. Priset styrde i detta läget. 800 spänn billigare än vanligt. Taget ;)



Vi körde mot Valjeviken för ett hembesök. De som mötte mej var en lättsam öppen kvinna. Vi fikade och under tiden pysslade jag och Mollie med en pärlplatta. Det tog sin lilla tid men bra blev det.
Det fanns tre barn i huset men två av dom var så stora så dom såg vi knappt röken av. Det var en lite tjej som var året yngre än myset och hon var minsann bestämd vad det gäller målarböckerna. Jag ser likheterna från vårt eget hem ;)

Vi tackade för oss efter ett par timmar och det var dags för att uppfylla Mollies önskan för dagen. Gula M:et. Vi körde till Kristianstad i ens ärende men så fick det bli. Kyckling, pommes och en mjukglass. Det var dagens meny det. Hon välte i sej hela lasset.

12 timmars pass på bruket väntade mej så 17,00 lämnade jag myset hos mormor för övernattning. Hon hade en fin kväll och somnade halv åtta efter att hon och morfar ätit lite chips.
Min natt var tuff, jag är inte van vid natt tjänst och var därför grymt trött vid tresnåret. Jag överlevde men jag var allt annat än social.
Myset hämtades upp på hemväg och sängen väntade mej.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar