fredag 6 mars 2020

Ute dag....



Nattjänstgörning och som vanligt fick jag dåligt med sömn. Tre timmar skrapade jag ihop, halv tio klev jag upp och kikade ut. Sol. Vilken känsla.
Jag var sugen på ett löppass , men jag lät bli. Jag vill inte slita ut mej och veckan har börjat med väldig stress av kropp. Många mil har det blivit.
I stället gick jag ut i det fina vädret. Jag rörde mej sakta, jag ville suga in allt vackert, känna solens strålar och vinden i mitt hår.
Jag satte mej i söderläge och avnjöt mitt kaffe.

Jag har jobbat med ett litet projekt några dagar nu, jag har tänkt mej göra ett par ringar i träd. Jag har misslyckats varje gång och det gör mej en aning frustrerad. Jag släppt min besvikelse och i stället satte jag mej med en träbit av asp som jag tänk mej göra en ostbricka av. Det arbetet passade mej bättre, lite större, lite robustare, det där pilljobbet får jag nog lämna över till någon som är mer lämpad för det.

Jag prioriterade att tvätta bilen, den såg ut som en grisbil både insidan och utsidan. Detta extrema regnandet vi haft de senaste fyra månaderna har ju kladdat till markerna ordentligt och en del av det kladdet finns ofta på min bil.

Mollie kom hem från plugget med taxin och på telefonen hade hon en kompis som ville leka. Kompisen föräldrar har bekymmer att förflytta barnet från A-B så den bollen rullades över till mej. In i bilen alltså och iväg för att hämta upp väninnan. 
Medan dom skojade på studsmattan och klappade hästarna röjde jag lite i trädgården, oreda typ överallt ;)

Middag lagades och det bjöds ännu en dag på grillat kött, klyftpotatis och sås. Mollie uppskattade det väldigt.
Kompisen kördes hem och sen blev det lite egentid för myset och mej innan det åter var dags för att dra iväg för jobb i vedsvängen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar