måndag 23 mars 2020

Virusfritt.....




Nä vi har inte varit sjuka i Coronaviruset (än) vi har inte heller varit i karantän men vi har varit väldigt lediga. Och i rådande tider har det betytt mycket aktiviteter utomhus och på lite ödsliga platser.
Det lite sparsamma skrivandet här på sistone beror alltså inte på något virus utan helt enkelt för att jag prioriterat annat. Jag har även provat på sambolivet med fröken särbo ett tag. Vilket var trevligt.

Vi har promenerat, sprungit, spelat badminton. Vi har parkerat oss vid sjön med en kniv i näven och en lämplig bit träd. Det har täljts ringar, skedar och knivar. Mollie har gjort grillpinnar på löpande band och ja, vi har grillat väldigt mycket. Pinnbröd som ja inte grillat sen jag var liten snurrades på pinnen och grillades över öppen eld. Nostalgi.
Vi har tagit promenader vid havet, vi har varit vid Boön och hoppat på klipporna, vi har slagit oss ner vid platser i lä och smuttat på kaffe. Våren när den är som vackrast.

Vi har renoverat mysets lekstuga, nytt golv och ny färg. Hon har stora planer för det lilla huset, om det är genomförbart är just nu oklart.

Vi har hunnit med ett kanelbullebak, det var ett tag sen sist. Det är gott att ha lite bullar i frysen för kommande utfärder.

Månaden Mars vinterbad klarades av, bastu först sen i plurret. Skönt att ha det gjort, det blir varmare och varmare och snart har jag klarat mitt mål. Det värsta är gjort i alla fall. Och jag börjar faktiskt att uppskattade det där vinterbadandet.

Nattjänst i vedsvängen och att komma hem och krypa ner bredvid kvinnan som stulit mitt hjärta var magiskt. Att jag får uppleva så starka känslor bara av att nudda hennes nakna hud gör mej så enormt, tacksam och lycklig. Den känslan kommer jag leva väldigt länge på.

Sammanfattningen av den senaste veckan är:
- Livet är det bästa som hänt mej.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar