fredag 28 april 2023

Lång dag…….





Ännu en morgon vaknade jag inslingrad i hennes kropp. Kockan var fem och jag log, hon log. Vem ler egentligen vid den tiden?
Vi gick båda upp för att förbereda oss på jobb. Jag satt i trappan och drog på mej mina strumpor, hon satt på huk och rotade i sin väska. Hon var bedårande, det är dom där små ögonblicken jag uppskattar när jag upplever. Den upplevelsen följde mej hel dagen. Magi.

I värsta hagelskuren hämtade jag upp min dotter i skolan, hon hade ännu en dag haft nationella prov. Hon såg lite trött ut men hon sa att allt gått bra. 
Hem och mat i magarna sen bar det iväg till Kristianstad. Mollie skulle inom HM och köpa en tröja och morfar som vi också hade med oss skulle till BK och trycka en burgare, jag skulle ingenting. När dom var klara körde vi till arenan för att se landskampen i handboll mellan Sverige och Tyskland. Min böna satt i baren med en vän så vi var inom en snabbis och hälsad. Jag blev varm av att se henne. Hon såg en aning trött ut med leende som vanligt.

Matchen startade och det var ett grymt tryck i hallen. Mollie och jag satt nära varandra och stora delar under matchen hade jag min arm runt henne och hade huvudet mot mitt bröst. Vi behövde närheten båda två.
Sverige vann matchen och det gjorde upplevelse ännu bättre.
Vi rullade hem och jag bjöds på en kopp svart på undantaget innan vi tuffade hem den sista biten.
Innan läggdags var det läxförhör om regionerna. Intressant må jag säga. Och Mollie kändes stabil i kunskapen som vanligt.

Ett telefonsamtal med min tjej men dom avslutande orden godnatt och ja sen var det verkligen det. Lång dag, bra dag.

Hela gänget redo 🤪




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar