måndag 24 april 2023

Underbar helg……





En helt ledig helg. Att det bjöds på kanonväder gjorde inte livet sämre precis.
Fredagskvällen bjöd på taco med fullt bord. Båda våra familjer satt till bords. Det var underbart. Samtal och glädje. 
Kennet är dock lite sotis vilket inte är så charmigt. Han är nog en enmanshund och den enmannen är en kvinna och det är jag.

Lördagen började med en promenad i vacker natur, vacker väder och vackert sällskap. Jag älskar att vi båda två uppskattar dom små sakerna i livet.

Vidare mot besök hos min flickväns syster. Jag uppskattade mötet med båda systrarna. Så fint att få ett ansikte på namnen. Jag kände mej väldigt välkommen vilket var skönt.
Vi tog en kort promenad till sjön och kidsen var optimistiska om bad. Dom var i men det var en snabbvisit ;) ingen sommarvärme än.

Söndagen bjöd på en mil i löparskorna vilket kändes behövligt. Det var skönt att lämna hemmet och ge sej upp på berget. Växtligheten börjar röra på sej lite nu. Denna tiden är underbar.
När vi kom hem satte vi kidsen i jobb med att rulla köttbullar, potatisen skalades och det bjöds på köttbullar, mos och sås. Högsta poäng på den rätten.

När vi sagt hej då och det bara var vår lila familj kvar i huset tog vi fram lite spel som vi satte oss med i soffan. Det var en viktig stund med min dotter. Jag vann alla tre spelen vilket kändes mycket okej :)

Läggdags väntade.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar