tisdag 11 april 2023

Sambo på försök……






Jag är inne i en period med sju dagars arbete på raken, där av helgjobb med 12 h pass. Att jag haft dambesök hemma hela tiden känns helt underbart. Att pussa någon godmorgon, någon att längta efter på jobbet och att komma hem till är magi. Jag älskar det. 

Mollie har pysslat med sitt, hon har varit och shoppat med Mormor, jag fick dock fylla på hennes kort under shoppingturen. Slantarna rullade, men nu har hon två par nya skodon och lite annat smått och gott.

Att komma hem till dukat bord av galet god mat och även efterrätt gör mitt liv ännu ljusare. Ja jag är väldigt lycklig just nu.
Att ta en springtur på 15 km tillsammans och efter det avnjuta en frukost på altanen är även det saker som får mej att må otroligt bra. 

När hon lämnar mej ensam hemma för att ta sej till sitt jobb och att hon kommer tillbaka efter avslutad jobbdag är stort.
Jag smakar på sambolivet lite, en smak jag gillar väldigt mycket.

Att hon förmedlar i både ord och handling att hon är smått galen i mej gläder mej. 
Enkelheten, glädjen, närheten och orden gör att jag känner mej otroligt trygg i hennes närhet. Jag uppskattar och värdesätter tryggheten så väldigt väldigt mycket. Jag behöver känna ro i livet, jag gör det med henne.
Att hon skrattar mycket både åt sej själv och mej gör våra stunder ihop ännu mer behagfulla.
Att jag under två heta kvällar lyckats med konstverket att få näsblod och med det kladdat ner så mycket som finns i min närhet skulle kunnat få vem som helst att tycka att situationen är jobbig. Men hon låter mej inte känna något jobbigt. Hon skratta, skojar och får mej att känna mej ännu mer älskad.
Jag har träffat en extrem-unik människa. Hon passar mej som lilla handen i vanten. 





Jockarp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar