onsdag 26 april 2023

Matchdag…..



Träd i olika former.


Efter att jag lämnat min dotter i skolan med en termos kaffe inför dom nationella proven gav jag mej av hemåt. Jag hade delat natten med min böna och vi hann med en kopp svart innan det var dags för henne att lämna byn för arbete.

Kennet och jag drog iväg upp på berget. Jag hade småbyxor på mej, lite väl optimistiskt för efter 15 km var jag rysligt kall på låren.

Jag hann att svarva en behövlig vas innan jag skulle hämta upp Mollie igen för att ta henne till pianolektionen. Hon var trött och lite osäker på sitt resultat på det nationella. Det var lite olikt henne. 

Jag tog en sväng med Kennet upp på berget igen innan vi intog middag i form av rester. 

Ja och så var det då dags. Avslutning på handbollssäsongen och med det stundade det match mot föräldrarna. Denna gången fick vi prygel med 7-5 men vad gör väl det. En av Vilhelmssonarna strutade och de var jag :) Mollie fick ett träningspris vilket vi båda var stolta över.

Min tjej kom och kollade på matchen så efter förlusten begav vi oss hem. Det blev en vända i duschen, en glasbåt sen väntade bingen för oss allihop. Det hade varit en fin dag med människor jag tycker om.





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar