fredag 7 april 2023

Oväntat besök……

Upps….


Barn till skolan med två hårt kokta ägg i väskan.
Äggpickatävlingsdags. Vi var inte helt enig om hur vida de skulle kokas eller ej, men jag gjorde som jag blev tillsagd. Äggen koktes i 30 minuter ;)

Jag tog med mej Kennet ut på berget och det var en behaglig runda, det var sol och det blåste bara svagt, 11 km senare var vi hemma och redo för kaffe.

Jag tog mej ut i verkstan och ibland misslyckas man ibland lyckas man, igår var det en blandning av dom båda. Jag höll på med en skål, den flög ut svarven. Jag fick tänka om, det blev en liten skål i stället, jag gjorde en mittemellan skål också men den svarvade jag så tunn så botten sprack. Det var synd för det var en vackert rötad Björkbit. Men jag tänker att det går väl fler tåg.

Mollie hämtades upp från skolan och hon drog igång med ett bak och så hängde hon ut dom sista frågorna till tipsrundan vi skulle gå. Mormor och morfar kom och vi gick tipspromenaden som bestod av 18 frågor.
Det gick okej för mej 14/18 jag var ganska nöjd.
Vi fikade lite sen blev det en promenad med Mr K på berget.

Mollie var trött och vill inte hänga med sin roliga mamma.
Jag lät henne vara, ut till svarven igen och jag petade i en vacker bokbit.
Exakt halv åtta ringde min tjej och frågade vad jag gjorde. Jag leker med svarven svarade jag, en halv minut senare öppnades dörren och hon kom in i verkstan. Om jag blev förvånad och glad?
Mycket.
Hon hade varit och köpt en ny bil och på vägen hem passerade hon Jockarp. Jag fick provköra den och jag frågade givetsvis om hon kunde stanna över natten med mej. Det kunde hon vilket var helt underbart.
Jag var så väldigt glad över att ha henne i min famn och att få vakna upp till en ny dag med henne.

Omorganisation….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar