onsdag 13 december 2023

Handskapade stakar….




Att komma hem efter nattjänstgöringen, krypa ner i sängen, en naken kropp möter min egen. Magi skapas i det ögonblicket. Det är så otroligt fint, jag ler. Vi växlar några ord. Hennes mående är inte bra, mitt är det. Jag ligger nära, hennes hand i mitt hår, jag ler. Hon får
mej att känna mej speciell och älskad varje dag. 

Ett par timmar senare väckte jag av den lille byrackaren, han var inte nöjd med att inte hela flocken var samlad på samma ställe.
Jag gick upp och hittade två fröknar i soffan. Den lilla av dom två var pigg vilket gladde mej, den större var risigare än tidigare på morgonen. Hon såg sliten ut. Vi käkade skinkmacka och drack kaffe i soffan sen tog jag Kennet på en tur. Vi rensade lite i bäcken, pinna och löv ställde till det med framkomligheten.

Hem igen och in med hunden, en sväng till apoteket och hämta medicin. Sen bäddade vi ner oss i sängen igen. Jag fick ett par timmar till vilket var väldigt behövligt. Mollie var pigg så hon gick bananas med sin symaskin. Jag älskar att höra henne skapa.

Från sängen till soffan igen. Ja det var verkligen en dag med närhet och återhämtning. Jag tog ännu en promenad på Kennet innan det var dags att ännu en dag förtjäna brödet som ska ätas.

Jo just det, det har åter skapats i hemmet. Två nya ljusstakar som jag blev väldigt nöjd med. Vade ljus.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar