torsdag 21 december 2023

Plommon……

Plommonring….


Jag är inne en period med mycket jobb, ja allt är
mycket om man jämför med det senaste halvåret. Men det tuggar på bra tycker jag. Tristessen finns där givetvis men så är det ju ofta. Jag har varit i branschen i 25 år nu och nä det är väl inte så konstigt om man frågasätter meningen med livet i bland.

Jag har varit på en hälsoundersökning, jag är i topptrim alla provsvar visar att jag sköter mej. Dock hade jag önskat att jag fått in lite fler mil i löparskorna. Men den enda som kan ändra på det är ju faktiskt jag.

Ja nä delar av livet smakar tristess och engagemanget är lågt i vissa fall så är det ju jublande kul att jag har en fantastiskt fin fritid. En underljuvlig familj som jag längtar efter all tid jag är ifrån dom. Att jag har hobbys som ger mej så mycket energi och glädje.
Jag rasslade in med några nya ringar och jag gjorde även en ställning att ha ringarna på. Den blev nästan full bums.
Jag får ofta frågan om jag säljer ringarna, jag har även fått förfrågan över att göra en förlovningsring till för mej en helt okänd kvinna. Alltså jag blev otroligt rörd. Men jag tackade nej till erbjudandet.
Jag testar olika träslag, olika material och olika sätt att göra ringarna på, eftersom jag inte är säker på hållbarheten så har jag valt att inte sälja mina kriationer. Dock ger jag bort till vänner och bekanta och det är fint att se deras glädje över gåvan. Fint ändå.

Jag fick en förtidig julklapp som innehöll en hårtrimmer. Att min sambo är en hårding råder det inget tvivel om. Jag fick fria tyglar och fria blev dom :) jag hade dålig koll på inställningarna så det blev en aning för kort för hennes smak. Hej flintis.
Men misströsta ej sa jag, det växer ut.


Boooom💍



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar