måndag 11 december 2023

Virkning…..




Helgen var fullproppad även denna vecka. Lördag morgon ett löppas med min sambo och hund. Vi la till ännu en mil för året.
Handbollsföreningen hade ansvar för att grilla korv på torget. Vi var dom lyckliga grillarna. Mollie skötte korven och jag fick vackert hoppa i kanindräkten. Lilla kaninen bjöd barn på pepparkakor runt om på stan. Trevligt men varmt.

Kvällen blev lugn. Vi tog ett dopp på altanen efter att en mycket delikat fisksoppa intagits. Lite chill i soffan innan sänggående. 

Söndagen bjöd på ett långpass i ensamhet på berget. Närmare två mil blev det innan jag frusen och blöt åter var hemma. Dom andra filurerna i familjen städade och pimpade inför en glöggkväll. Innan dom inbjudna gästerna kom hann vi upp på berget och hugga en liten gran till Mollies rum, hon hann pimpa den också innan huset fylldes med glada människor. Det blev en trevlig och rolig tillställning. En av dom medverkande hade med sej ett kitt för virkning, virknål och garn. Intresset över hantverket var stort från mej och min dotter. Vi fick låna grejerna av henne och givetvis började vi skapa bums. Jag virkade så jag hade ont i fingrarna innan jag skulle sova.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar