lördag 4 december 2010

Lördags mys....

Första nappen.
Idag skulle lilla ängeln varit en dag gammal, men nu är hon redan elva dagar, hon är stora tjejen nu.
Och jag måste säga att hon blivit stor. Nu har vi börjat med napp. Eftersom min sk fru var i mot napp så har jag blivit i tutad att våra barn inte skulle få ha det, men nu är ju förutsättningarna lite annorlunda, och jag känner att jag måste göra allt för att det ska bli så lätt och smidigt för både mej och Mollie.
Så när hon blev lite tokig härom dagen så provade jag helt enkelt och det verkar vara melodin, hon sover som en liten stock på nätterna och nu behöver hon inte ens ligga på min mage hela tiden, och det är väldigt skönt för mej att man kan vrida och vända sej lite. Den enda nackdelen med att hon sover så gott på nätterna är att mjölken sprutar på alla håll, och de första målet hon får på morgonen slutar oftast i att hon får hela ansiktet ner sprejat att mjölk, men hon ler och jag kan inte heller göra något annat, man kan ju bara se det komiska i allt....
Vi myser givertvis fortfarande mycket på nätterna hennes lilla kropp mot min, gör oss båda två lugna och tillfreds.

I natt drömde jag om min stora kärlek, de händer då och då, och jag välkomnar det oftast.
Frågan är bara händer det henne med tro, att hon drömmer om mej? Och jag undrar om hon någon gång skänker oss en tanke, undrar hon hur vi har det, vad vi gör och undrar hon över hur hennes liv skulle sett ut om hon stannat hos mej och Mollie. Ja jag vet faktiskt inte, jag skulle nog gjort det iallafall, men all den kylan hon har visat oss gör mej faktiskt lite osäker på om hon tänker på oss.

I går var vi på banken med för första gången, ängeln behöver ju ha ett eget konto så att mormor och morfar kan sätta in alla julklappspengarna. Mollie fick en liten spargris i fom av en hund, och när vi kom hem med den så kom mormor med en lite påse mynt, så nu är hunden redan sprickfärdig.
Hon vet inte hur bra hon har det lilla damen.
Men man vet ju inte, ängeln kanske vill studera lite mer än vad hennes mamma gjort och då kan det ju vara bra om grisen är full.
Vi hann med ett besök på bokhandlen också, och där köpte vi Mollies första bok, "min första bok".... Så den ska vi börja skriva och klippa och klistra i när vi känner att vi har en stund över.

Vi fixade och trixade även med lite andra grejer, men för tillfället måste vi hålla det hemligt, men vi lovar att berätta i sinom tid, vi har mycket på gång, Mollie och jag.

Dagen idag började som många andra, med en skön promenad på berget, idag var morfar med och knuffade på. Det är skönt för mej att slippa knuffa hela tiden för problemen i dom nedre regionerna kvarstår.

Sen bar det in till stan, vi behövde investera i nya nappar, jag hade bara två stycken som hon kunde använda nu, och den ena åt lille hunden Lasse upp i går kväll, och nu medans de funkar så bra så vill man ju inte stå utan.
Nu är planen att vi ska mysa i soffan resten av dagen, ja jag kanske ska ta tag i vardagssyslorna, men jag räknar med att det blir en hel del mysande med.....Man får ju fånga dagen med Mollie mys..


Mys i Jockarp

4 kommentarer:

  1. Så söt liten Prinsessa :-)

    Lycka till med allt !

    Mvh Emma

    SvaraRadera
  2. Vilken söt liten prinsessa du har =)
    Nästan så man själv blir sugen på en liten till ;)
    Men får nog nöja mig med mina 2 jag har =).
    Ha en underbar kväll med en massa bebis mys =)

    SvaraRadera
  3. Så underbart söt hon är!!! <3

    Kram Malin (Christoffers kärring) ;)

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar liten tjej och vad mysigt ni har det! Jag tror säkert att J skänker er mer än en tanke, annars vore det konstigt. Men har hon inte hört av sig än så gör varje dag som går det svårare och svårare och svårare...
    Kram Therese

    SvaraRadera