torsdag 29 september 2011

Ex fru ?



Jag undrar just kan detta var min ex fru?

Denna människa ser väldigt lik ut henne som jag varit gift med.
Denna tjejen är väldigt lik henne som gjorde sex inseminations försök på mej där det sjätte faktiskt lyckades och resulterade i ett litet barn.
Ja denna tjejen är påfallande lik henne, hon som beslutade att skaffade ett litet barn ihop med mig.
Väldigt lik henne, hon som lovade mig evig trohet, hon som skulle leva med mig till döden en dag skulle skilja oss åt.
Denna tjejen är slående lik henne, hon som lämnade sin höggravida nygifta fru.

Men det kan ju inte vara hon.
Hon skulle ju vara hemma och ta hand om sitt barn kan man tycka.
De är väl omöjligt, för inte ska hon ha egen tid och kunna fixa med en fest mitt upp i allt detta
Kan detta vara rimlig? nja.
Tjejen på bilden har visserligen lite större tänder än min ex fru och om jag inte misstagit mig så heter min ex fru fortfarande de vackra efternamnet Vilhelmsson och det gör ju inte tjejen på bilden. så nej det kan ju omöjligt vara hon.
Men visst är det lite otäckt vad man kan hitta på nätet när man glider runt och visst är det väl otäckt när likheterna är så slående.
Man blir ju nästan rädd, men visst det är väl så att det ska ju vara lite otäckt när det är halloween.

Vi får väl bara hoppas på att hon hinner tillbaka till Hammarby sjöstad om det nu är hon på bilden för om jag inte minns fel så har hon en rättegång planerad just den veckan.
Och vem vet hur den kommer att sluta.

Och nu funderar jag lite, tänk om det faktiskt är hon på bilden, hon min ex fru, herregud vad hon i så fall har förändrats, hon ser ju hemsk ut.
Nu frågar jag mej, är det den kvinnan jag älskat, Örk säger jag bara då.
Och hur ska hon någonsin våga att visa sig ute bland folk? Stackars kvinna, odjur eller vad det nu är.

De sägs att det är insidan som räknas och att skönhet kommer inifrån. Hihi, ja jag vet inte det ja. Förpackningen är faktiskt ganska viktig och hennes är ju ingen höjdare.
Det blir nog inget ligg där ;-)

Här är några andra rader jag hittade på nätet, jag hittade dom på en intressant plats, därför delar jag med mig av dom här. Kloka ord minsann.
Jag är stark för jag känner till svaghet, jag har medkänsla eftersom jag har upplevt lidande, jag lever för att jag är en kämpe, jag är klok eftersom jag har varit dum, jag kan skratta, för jag har känt sorg. Jag kan älska eftersom jag har känt förlust.


Förpackning, oviktig?

Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Ja du ett fult yttre och ett vidrigt hjärndött inre kan väl vara en bra gärningsprofil på din kära ex fru.
    Stå stadigt :-)
    Kram, Ps vi sågs i parken i sommras ds

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Det kan inte vara sant, jag är inbjuden på den festen, är det din sk fru? fan det är ju hur sjukt som helst. Aldrig att jag ska gå dit nu. Vad är det med Per egentligen har han tappat omdömet helt och beblanda sig med en sådan människa.
    Världen är inte så stor ser jag.

    Var rädd om dig/ Kram

    SvaraRadera
  3. Hej, det här är per som skriver!!

    Du carola, för jag tror det är carola, får gärna bemöda dig med att höra av dig till mig för att höra andra sidan av myntet! jag tror att du är en inteligent kvinna som förstår att det finns två sidor av detsamma! Jag har aldrig skrivit kommentarer här, men väljer att gör det nu när du tog upp MIN fest och mitt namn!

    Att skriva vad man tycker anonymt ger jag faktiskt inte ett skit för, det skulle lika gärna kunna vara leonora som sitter och bloggar själv! om ni vill säga något så säg det och stå för vad ni skriver!

    Om någon skulle vilja ha min mail adress för att få lite mer info så är det bara att skriva det här så ska jag vara behjälplig på alla sätt!

    MVH

    Per Liliefeldt
    070-775 55 41
    billybob@billybob.se

    SvaraRadera