tisdag 13 september 2011

Storstad....

Gammalt och nytt :)

Ja man kan ju skriva hur mycket som helst om denna fantastiska storstad vi gästat.
Vi fortsatte våra dagar med att gå på museum när regnet öste ner, vi skulle gått på Moma, men det var stängt så istället blev det Museet Metropolitan of art där trängdes konstverk av Picasso, Rembranth, Monet med statyer från Egypten och Grekland.
Annat vi pysslade med när det regnade var att bada badkar och hoppa i sängen, de är nu en nu favorit sysselsättning, myset skrattade hysteriskt när vi studsade så att fjädrarna höll på att flyga ur madrassen, även kuddkrig är något vi lärt oss uppskatta på vår tripp.

Här står vi och hänger :)
Jag hade ju gärna gått och sett någon musikal men jag litade inte på att mitt resesällskapet skulle hålla sej lugn så vi roade oss med att possera utanför Phantom of the opera, denna musikal som gått på Broadway i hela tjugo år, det talar väl för sej själv hur bra den är, jag har sett den i Vegas och visst är det något visst med denna musikal.
Vi gick förbi en annan skylt som informerade att man kunde köpa biljetter till en konsert, nja jag hade nog inte lagt några pengar på detta. Originalet eller inget känns det som.


Man blir ju ganska trött när man är på tur och myset är specialist på att sova. Här är några exempel.




Ja sammanfattning av denna storstad är att det är en fantastisk stad som helt klar kommer att få fler besök av damerna Vilhelmsson, vem vet kanske redan till våren.
Dessa vänligt sinnade människor man träffade på, allt från människor som erbjuder en deras paraply när det regnar till alla dom som skrattar pratar och pillar på myset, alla som tycket det var vansinnigt roligt att myset hängde på min rygg, alla som frågade hur gammal sötnosen var, alla som frågade var godingen hade för namn, alla dessa människor gjorde vår vistelse till en mycket trevlig upplevelse, ja och resesällskapet var ju inte fy skam heller så tack för det.


Lugna gatan :)

Oj Byxorna har kommit lite fel ;)

Restaurang mys :)
Men visst var det underbart att komma hem till byn igen, de slog mej när jag stod vi skötbordet med myset att det var så tyst så jag kunder höra tystnaden.
Tystnad kan vara hemsk många gånger, den kan vara pinsam men den kan även vara helt underbar. Och just i det ögonblicket var den ljuvlig.
Jag gillar New York, men jag älskar Jockarp.

Jag måste idag också passa på att tipsa alla om en vän till mej som blivit nominerad till årets hjältemamma på grund av sin öppenhet om sitt liv som homosexuell småbarnsmamma.
Fler såna människor behövs som vågar visa att dom är stolta som står upp för sin kärlek och sina barn, den dagliga kamp vi för på grund av att vi blir kära i personer och inte kön. Den dagliga kamp vi för för att ha samma rättigheter som alla andra svenska medborgare. Att man kan följa sitt hjärta men ändå ansvara för sina barn. Så se till att rösta på Carola nu.
http://www.mama.nu/Arets-mama/Arets-Hjaltemama-kandidat-4-Carola

Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Tack för att du länkade till min omröstning Leo!

    Kramis!

    SvaraRadera
  2. Tack för en fin blogg med bra läsning!
    Kram BM

    SvaraRadera