onsdag 21 september 2011

Växtvärk....

Brumellebrum...


De senaste dagarna har vi hunnit med en hel del, vi har kört lillakusinen till fotbollsträningen, det var en kylig kväll den sista uteträningen för i år och ja det var kallt, termometern stod på 10 + och det det var fuktigt, man är inte riktigt van. Hösten gör sej minsann påmind rejält nu. Myset tyckte det var spännande när småtjejerna sprang runt och spelade boll och skrek och skrattade, det var en rolig afton.

Vi tog en sväng inom pressbyrån för en vinst på bingolotto hade återigen slagit ner i den lilla byn lite norr om Sölvesborgs stad, inte bara en ska jag väl tilllägga, tre lotter och tre vinster, sug på den :)
När jag kom in i kiosken så ville kassörska visa mej sitt barnbarn som hade kommit till världen under natten, en liten tjej på en bild i mobilen, man smälte nästan även om man inte såg hela skönheten på den lilla bilden, tankarna for tillbaka på till när mitt eget lilla mys precis gjort entré i denna värld.
Vi fortsätter att samtala medan hon kollar alla vinsterna och hon säger att hon hört mej på radion och att hon tyckte jag var stark. Jag vet inte vad det är men varje gång någon säger något så fint till mej så blir jag lite generad, jag blir ju även stolt och glad, men varför blir jag generad av att någon annan människa ser mej som stark i de jag hittills gjort med mitt liv, jag börjar bli bättre på det, men jag behöver nog höra det några gånger till tror jag ;)

Bjärven ;)


Jag har den senaste veckan fått höra av människor, kända som okända att jag är stark att jag är en kämpe och jag har även fått ett mail med raderna.
- Gud vad du har växt detta år, det stod även i mailet att personen tyckte det var toppen att jag bloggade så att dom kunde följa mej och myset på vår resa.
När jag satt och begrundade dessa fin fina ord som människor spontant säger eller skriver till mej, ja då slog det mej faktiskt, en fråga bubblade upp och den frågan var.....Jag undrar om min ex fru någongång under detta senaste året fått något mail eller mött någon på stan som sagt att hon är stark att hon är en kämpe eller att hon växt i personernas ögon.
Jag svarade på frågan själv och svaret blev ett stort fett NEJ.
Det känns som om jag lever det goda livet, bland dom goda människorna, hur hon lever vet jag inte så noga, men i hennes skor skulle jag inte vilja trampa omkring på moder jord.

Vi har hängt i vår favoritpark Skånes djurpark i Höör, visserligen var smådjurs parken stängd på grund av salmonella, men med det mulna vädret så vågade sej dom flesta djur fram, det var järvar, björnar, älgar och vi lyckades även pricka in sälmatning, en helt underbar dag i Skåne, med grillning och snälla barn.
Vi har ju årskort och vi har utnyttjat det väl och än är ju inte året slut, så jag tror nog att vi hinner gästa ett par gånger till i år. Jag kan bara rekommendera denna fina park med alla våra nordiskadjur, det spelar ingen roll om man har barn eller ej, den är helt klart värt både ett och annat besök.

Säl matning :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar