torsdag 22 september 2011

Hästahuvet...

Jag har jätte roligt.

Ja mycket ska man vara med om innan man ska ställa tofflorna vid dörren.
Igår var vi ute på en svamptur igen, vi hade våra två hundar med oss plus brossans bägge golden retrievrar.
När vi gick där och strosade vägen fram så försvann hundarna, vi ropade men dom kom inte, vi gick tillbaka vi ser dom och känner samtidigt en vidrig stank. Stanken kommer från sju-åtta rådjursskallar och ett häst huvud, snacka om äckligt inte nog med det hundarna låg ju givetvis där och gjorde ett tappert försök till taberas. örk säger jag bara.
Är de inte så Cosa nostra den Italienska maffian brukar jobba med hästhuvud, brukar dom inte använda hästhuvud till att informera en person att dom är deras nästa offer, att dom som får ett hästhuvud snart ska försvinna från jordens yta? eller skickar dom en fisk i ett brev? jag minns inte riktigt hur det ligger till, Kan jag vara Cosa nostras nästa offer? nja lite paranoid och lite mycket film i unga dagar kanske.

Färdig gnäggat här iallafall.

Till middag gjordes det världens godaste gryta men fläskfile, bacon, kantareller, lite lök och creme fraiche det serverades med kokt potatis, väldigt smarrigt, vilka kontraster, från hästhuvud till höstig svampgryta, ja jag säger då det.

Myset var trött efter djurparkshänget så hon sov nästan tre timmar mitt på dagen, så mamman hann med hur mycket som helst, det bakades kakor, det städades, tvättades, mailades, telefonerades, jag hade vad människor med barn säger "Egen tid" Och det var faktiskt ganska skönt att hinna i kapp lite med allt.
Ja nu är vi ikapp med det så förmiddagen idag har vi varit och förlustat oss på babycafét. Mollie hade en lite hostig natt, jag vet inte vad det är för hon är inte dålig, hon bara hostar ibland, men de var som bortblåst på cafét och hon hade verkligen jätteroligt.

Kröp i vagnen själv.

Så idag bli min lilla prinsessa tio hela månader, det är ju inte klokt vad tiden går.
Här hemma på gården firar vi detta med bullbak och idag ska även jag lägga de sockerfria på hyllan och inta ljumna nybakade kanelbullar med en härlig kopp kaffe.
Här ska minsann firas mys...

Baby café...

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Fy F-n vad läskigt med hästhuvudet...

    Är det det på bilden?

    Grattis till Mollie på 10-månadersdagen!!

    Kram

    SvaraRadera