måndag 19 augusti 2013

Blöjfri?

Muta....



Piskan och moroten det är det som ska till för att fixa så att utvecklingen går framåt.
Efter att jag hört att en del föräldrar toalett tränar sina barn med att ge dom ett klistermärke eller någon godsak efter varje lyckat besök så testade jag.
Jag har kört det vad det gäller nagelklippningen och det har funkat fint.
Så nu började vi stenhårt att efter varje besök på damrummet så resulterade det i en liten tablett av sorten pez. Jag bär med mej dom små godsakerna i fickan hela tiden och döm om min förvåning, det funkar klockrent.
Mollie tycker det är festligt och känner sej stor.
Nu ångrar jag att jag inte började när min semester startade, det känns lite svårt att be dagispersonalen att dom ska bära med sej en gottepåse i fickan för att min dotter ska bli blöjfri ;)
Ja, ja vi får väl köra det på hemmaplan och hoppas på att resten löser sej av sej själv. Vi försöker ju i alla fall här.



Lekplatsen intogs och även ett café i stan fick besök av oss under söndagen. En gammal klasskompis som jag inte sett på väldigt många år kom förbi och det blurrades på om en mängd olika saker på bara ett få minuter. Helt sjukt vad dessa möten är roliga. Vi diskuterade såvida det var dags för en klassfest och nog var det väl det ;)
Vi får se vad 2014 bär i sitt sköte vad det gäller just den biten.


Eftermiddags häng med tant N, underbart men irriterande, ja inte hon då utan samtalen. Vi avverkade vissa saker som ligger och pyr i mej. Jag blir så ilska av att jag bryr mej om dessa faktiskt oviktiga saker.
Jag trodde jag var en klokare människa, men icke sa han, lille Nicke.
Myset fick en gräsklippare, vilken var spännande. Visst blir hon bortskämd lilla fröken, både på ena och andra viset. (men så ska det va)
Hela natten befann jag mej sen slitande på bruket. Det var en tuff natt.

Halsband under tillverkning.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar