fredag 23 augusti 2013

Troschock....

Vällingdags ;)



Mäkta stolt, ja det är så lite som behövs för en liten tjej för att känna sej stor.
Små söta underbyxor på ett litet mys förändrade hela uppsynen. Hon blev så otroligt söt när hon sprang runt med sin lilla stjärt som dolts så länge av en stor klumpig blöja.
Mormor hade gjort ett inköp av mumintroll och bamse trosor, även ett nattlinne har nu börjats användas.

Okej att allt inte går framåt, hon gick tillbaka lite till bebisstadiet vad det gäller att dricka välling. Hon har aldrig gillat välling men på senare tid har hon träffat kompisar som dricker och när hon såg en paket här hemma så blev hon sååå sugen. Döm om min förvåning men hon drack faktiskt upp en hel flaska till frukost.

Dagis för myset och bruket för mej. Vi började med en kurs i kemikalier och hur man hittar information om de olika gifterna. Informationen var väl bra i sej men systemet var väldigt förlegat och svårhanterligt. 2013 borde man kunna göra på många andra sätt som vore bättre. Men som vanligt handlar det om kostnader.

Jobbandet gick som på räls och en del skratt blev det som vanligt.
Sista delen på skiftet befann jag mej i trucken och hade det inte varit för att stolen i trucken muppade sej hela tiden på grund av att jag var för lätt så hade det varit perfekt. Solen sken i väst och det var en vacker solnedgång. I öster hopade sej dom mörka molnen och slutligen så kom då även regnet. En gigantisk regnbåge tonade upp sej på himmeln och jag kan inte sluta le så fort jag ser en båge uppe i skyn. Den  känns som den tillägnas alla hbt personer, ja jag vet att det inte är så men jag mår bra av att tänka och känna så.

När jag satt där ute på vedgården och funderade över väder och vind så slog det mej att det måste vara det bästa med att jobba skift, tänk alla olika skiftningar man får vara med om. Jag får liksom allt.
Vackra soluppgångar och nedgångar, rasande åskväder, snöstormar och piskande regnoväder. Heta sommardagar och isande kalla vinter nätter. Hua vad bra jag har det.



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar