torsdag 29 augusti 2013

Nya rutiner....



En dag på bruket och med det blev det nya rutiner för mitt mys. Hon blev lämnad och hämtad på dagis av min nyblivna sambo.
Lite spänt var det allt men allt hade gått alldeles utmärkt. Fem minuter efter utsatt tid hade myset anlänt och när hon skulle hämtas hade hon varit mäkta stolt över att det inte var jag eller mormor som kommit.

Natten i de nya rummet som nu mera delas av två små söta tjejer i samma ålder gick ganska bra även det, Mollie kom inlullandes till oss vid tre men somnade åter igen. (Som väl var)
Jag förstår givetvis att det kommer att ta ett tag innan det blir vardag i den nya familjen, konstigt vore det väl annars.
Men känslan av trygghet och att jag nu delar mitt liv med en kvinna som jag vet behandlar Mollie på det sätt som är bäst för henne gör mej lugn. Vi har samma filosofi i det mesta, skillnader finns klart men dom är små.
En av skillnaderna är att toleransnivån är betydligt högre hos min sambo än hos mej. Hon är lugn och positiv i det mesta och jag känner mej som en gnällig gammal kärring när jag tillrättarvisa Mollie om än det ena och än det andra.
Antagligen är det väl en vanesak det som allt annat. Jag måste ge mej själv lite tid tror jag.
Hem från bruket och ut på berget med en tvillingvagn och två hundar, det var tungt men jag valde att se de som dagens träning. Efter passet tog vi en vända in till Mollies kusiner och angrep studsmattan och gungorna. Fullt ös alltså ;)

Frågor på tider inför boksläppet kommer titt som tätt och det är som så att jag kommer att befinna  mej i bokhandeln mellan 12-14 på Lördag. Kom gärna inom och surra en sväng om ni har tid ;)

En del väljer att komma ut andra hoppar in ;)


Nepp nu ska jag dra öster ut mot Karlskrona.
Jockarp.

1 kommentar:

  1. Här är den anonyma igen. Vad var det jag sa? He he. Stort grattis och lycka till med allt!!!

    SvaraRadera