fredag 30 augusti 2013

Gps och bad....



Mot Karlskrona och Sveriges radio.  
Fröken Gps ballade ut fullständigt på vägen dit, hon tyckte jag skulle svänga av redan vid Bräkne-hoby. Jag trotsade henne och körde vidare. Lite knivit var det inne i city men till slut var vi framme vid målet.
Jag spatserade glatt in och blev bemött med både leende och kramar. Där gjordes min dag bra.
Sändningen då, jo, den blev lyckad. Visst det är alltid lite lurigt med direktsändningar men programledarna var bra och förde mej fram i rätt riktning.
Goda lovord fick jag med mej därifrån och även en stor kram till. En trevlig förmiddag alltså.
Efter radion blev jag bjuden på lunch av en mycket speciell kvinna. Det var så mysigt att sitta på en uteservering och känna solen strålar värma skinnet. Lättlevt.
Nya uteblommor införskaffades på torget. Jag älskar torghandel, det är verkligen synd att den inte är lite mer utbredd i min fina hemstad.

Planteringen av blommorna skedde omgående när vi kom hem och jag lastade upp kingcabs flaket med en massa skit som skulle till miljöstationen.
Jag är inte en van kastare, jag sparar på allt och därför är jag sällan på stationen. Men det gick bättre än jag trodde, jag fick bara lite skäll vilket resulterade i att jag fick ta ett känguru hopp rakt ner i container.

Ponnytämjaren kom med sitt lilla nyförvärv, en liten söt flicka hade det blivit. Det bjöds på cheescake på altanen och samtalen skiftade som vanligt i en hisklig fart.
Barnrummet skulle givetvis visas upp något annat var ju inte att diskuterar. Härliga ungar ;)

Jag tog en löprunda och det var en behaglig upplevelse må jag säga, allt var helt perfekt och lagom. Jag höll ett fint tempo och jag log. Jag älskar att le.

Le gjorde jag minsann inte när myset hade bestämt sej för att ta ett bad. Hon sprang in i badrummet före mej och drog på kranen. Problemet var bara det att duschslangen var kopplad och den levde sitt egna liv och skvätte ner både myset och hela badrummet. Jag blir tokig på hennes kreativitet ibland.
Moppen fram och sanering av badrum.

Ett litet tjejrum ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar