underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 10 maj 2014

Anmäld till socialen....Fröken flickvän fick ett brev för ett tag sen från socialen gällande hennes döttrar. Hon skulle infinna sej för samtal med denna myndighet och så gjordes också följaktligen.
Anklagelserna kom givetvis från hennes sårade ex.
Anklagelserna var många och inte så vackra, det mesta anspelades på att vi levde i misär. (Vilket då även Mollie innefattas av) och de flesta anklagelserna hade även sexuella antydningar.

Ja, det var allt i från att vi fångade möss i köksskåpen till att vi hade vänner som var transvestiter vilka vi lät barnen följa med på toaletten och titta på hur dom gick till väga när dom utförde sina behov.
Vidare handlade det givetvis om bloggen och att vi la ut nakenbilder till höger och vänster. Och att jag var hjärnan i allt som hände, vad det nu än var.
Det handlade om vårt sexliv och vad för hjälpmedel vi använder till att nå oanade höjder. Hans fantasier om hur vi har det i sänghalmen var inte dåliga vill jag lova, kanske jag ska skicka ett tack för tipset brev till honom ;)
Eftersom vi vet att det inte stämmer kändes det väldigt lugnt att möta denna inrättning.

Den sociala myndigheten genomskådade även dom fröken flickväns ex ganska enkelt.
Ur deras synvinkel handlade det om ett ej överkommit svek, homofobi, avundsjuka och samarbetssvårigheter.

Men med den vanföreställning som exet nu bevisligen lever i, den är skrämmande i sej själv och plusar vi sen på det som hänt på vägen så som hot om upphångling av flata, girande med bil framför cykeln på mej och Mollie, vidare knuffning av fröken flickvän när hon hade lilla mini i famnen.
Ordval som lilla jävla flatunge om sitt eget barn.
Handlandet som visar att han inte vill vara med sitt barn, exempel på de finns i massor, denna månaden tillexempel har det "bokats" upp 10,5 timme med sin yngsta dotter, 10,5 timmar, det talar sitt tydliga språk tycker jag.
Om man tänker på allt detta och sen även får höra av fröken bonus att hon har sin pappas snopp i ansiktet när dom duschar, ja då blir man faktiskt något skraj.
I det sistnämnda väljer vi givetvis att tolka de som att hon är i den höjden när den gemensamma duschen sker och inget konstigt med det.
Men vi skulle kunna tolka det på ett helt annat sätt. Hua.
Och med tanke på hur han "skryter" med sina egna sexuella erfarenheter för fröken flickvän om sina trekantsbravader så börjar man ju klart fundera.
Med allt detta på bordet så borde kanske lämpligheten kontrolleras på den andra föräldern i stället.
Men det ligger inte på mitt bord att göra ;)

Men att han gång på gång försöker smutskasta barnens mor och nya partner med att gå till polis, socialen och skattemyndigheten utan att nå önskat resultat, det måste ju vara fruktansvärt frustrerande.
För att han gång på gång tror sej ha rätt där myndigheterna lika ofta visar på hur fel han har. Avsaknaden av självinsikt måste ju vara total.
Ja, det kanske är dags att rannsaka sej själv och börja fokusera på att träffa sitt barn i stället och få en vettig relation än att lägga massa tid på att försöka hämnas sin fd flickvän.
För ännu en gång.
Har man inga lik i garderoben finns det inga lik att dra fram.
Men lycka till i fortsättningen ;)

Nu ska jag köra ved..


Det finns olika sorters monster.....


Jockarp.

19 kommentarer:

 1. Lägg ut ett foto på brevet så man får se alla punkter. Vi vet ju alla hur vinklad din blogg är till din fördel :)

  SvaraRadera
 2. Hej.
  I det brevet som kom med kallelsen till socialen fanns inga punkter. Har du/ni fått något annat brev?
  Vänligen Leonora

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att socialen valde att lägga ner det talar väl sitt tydliga språk, min "vinkling" eller ej ;)
   Trevlig helg.

   Radera
  2. Nej så vitt jag vet har jag aldrig blivit anmäld till socialen och fått något brev där i från. Det får man inte utan anledning. Trevlig helg!!

   Radera
  3. Du verkade ju ha koll på att socialen skickad ett punkat brev med anklagelserna,
   Utan anledning, nej, men anledningen kan vara hämnd och ren skär lögn som i detta fallet. Givetvis är dom tvingade att höra båda sidorna, när det var gjort las det ner. Fler spydiga och larviga kommetarer på det Tuffing utan namn ?

   Radera
 3. Sllvarligt nog att bara få anmälan på sig och med den så har ni deras ögon på er, tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Vi har inget att dölja vilket är skönt med tanke på om vi nu har ögonen på oss
   Ha en fin afton,
   Vänligen Leonora

   Radera
 4. Svårt att hitta ord, men helt GALET e nog de enda..... Hälsa Maria med en kram från mig! /Cissi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cissi. Hon är hälsad och kramad.

   Radera
 5. Sånt där ska ni inte behöva stå ut med - mannen är ju hotfull och verkar försöka kontrollera er genom olika sorters (upptrappade?) bestraffningar.
  Jag hoppas att socialtjänsten sätter in rådgivningssamtal för den här mannen - hans ilska, fientlighet och homofobi skapar problem för barnet, samtidigt som hans försök att bestraffa er riskerar att eskalera.

  Kvinnojourerna kan också ibland ge råd om hur man hanterar ilskna och hämdlystna män; vad kan rättsapparaten - polis och socialtjänst - göra tex.

  Och så hoppas ni får stöd av människor på orten, som känner även honom - och kan få honom att fatta hur sjukt det är att trakassera två kvinnor på det sätt han gör.

  Håller tummarna för er - vilken pajas till ex ni fått i hasorna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Vi hoppas på att han nu med detta ska tröttna. Ingen respons från någon inrättning dit han vänt sej.
   Om inte så kvarstår bara anmälan från oss och då blir det nog inte så enkelt.
   Kvinnan klassas fortfarande som det svaga könet och två homosexuella kvinnor anses nog ännu svagare.
   Trevlig kväll önskas från Jockarp

   Radera
 6. Fruktansvärt..Har just själv suttit i era kläder..tur att olika myndigheter finns..när det finns belägg för anklagelserna...Men detta talar ju sitt tydliga språk..Skönt att man är trovärdig någonstans..All lycka till er! / Madde

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Madde. Jag håller fullständigt med dej. Syddsnäten är bra i Sverige.
   Trevlig kväll.

   Radera
 7. Alltå HALLÅ, hur orkar han hålla på ?! Är han avundsjuk för det härliga och fina förhållandet som ni har ? För att han inte kunde ge M det ? Vad är problemet ? Då han har ny flickvän så borde han ju lägga mer energi på henne än på er!!!! Men hon tröttnar väl med snart.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra frågor Titti.
   Full fokus på barnen vore ju något man skulle tipsa honom om kanske ;)
   Var rädd om dej ;)

   Radera
 8. Häpp! Jag igen! Jag håller med förste talare - lägg ut en bild på brevet. Vi vill ju se! Eller det stämmer inte överens med det du skrivit?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket brev? Det kom en kallelse till ett möte med socialen om tid och plats. Inte så värst informativt ;)
   Men har du något annat brev så kan du ju lägga upp det någonstans.
   /Leonora

   Radera
 9. Du målar upp en fin fasad. Det finns en annan version.. Hur det än är har faktiskt flickvännen din skött det har snyggt. Och varför ser du dig ha rätt att verka som domare och medlare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cecilia.
   Jag förstår inte vart du vill förmedla med din kommentar. Vad är fasaden? är det olika Versioner av fasaden eller av vad?
   Vad har jag agerat domare eller medlare?
   Vänligen Leonora

   Radera