tisdag 20 maj 2014

Tors hammare....

Filosoferande med kusinen ;)


Gröt blandat med yoggi. Mm med ett par kreativa damer i huset kan tallrikarna se märkliga ut när man sätter sej till bords. Jag gillade faktiskt blandningen hur konstigt det än kan låta.

Fröken flickvän drog till stan på några uppdrag och myset och jag angrep fyrhjulingen, hon kan både vrida på nyckeln och starta den nu. Alltså får man vara på bettet så att det inte ballar ut alldeles.
Lite eldande i pannan fick det bli, det är småruggiga dagar nu och duschvatten behövs i palatset. Myset var mej behjälplig i källaren. Lika bra att dom får börja i tid och lära sej vad som behövs göras.

Vi hängde ihop hela dagen lilla fröken och jag och på det stora hela var det väldigt glatt. Vi var hos mormor och åt rabarberpaj, myset ogillade den men jag tycket den var supergod.
När vi satt i trädgården drog plötsligt Tor igång med att slå på molnen med sin stora hammare.
Mollie blev fundersam och hon sa sej bli rädd. Det var nog mest ett spel för galleriet :)
Kanske att hon hört andra som sagt att dom var rädda för åskan och att det nu var något som förväntades av henne, ja, jag vet faktiskt inte.


Gung, gung.....


Fröken flickvän skulle på träning så henne dumpade vi av i stan och vidare körde vi till tant N.
När vi kom in möttes vi av synen av vardagspusslet, det var mysigt att se och höra på hur familjen skulle lösa sina dagar. Det var almanackor och telefoner som skulle synkas och gås i genom.
Jag känner igen det så väl och det var hög mysfaktor känsla i min kropp.
Tänk att det är så många som har det precis som oss.
Vi drack kaffe och surrade om livet ( och döden) vi har alltid mycket och prata om och jag älskar att få berätta och höra tant N:s syn på mina tankar och funderinga. En objektiv syn på allt märkligt som sker i mitt liv.
Jag kan ibland känna mej väldigt subjektiv i mina tankar, jag är i lådan och tror blint på det jag hör. Det är inte bra och jag gillar det inte.
Hennes syn och sätt att formulera sej på under våra diskussioner får mej att faktiskt "se upp" till min käre vän.
Jag tackar för ännu en fantastisk kväll som fyllde på mej med energi.
Myset däremot blev av med all sin energi så innan vi lämnat kvateret i Valje sov hon som en stock.
Vi hämtade upp den färdigtränade flickvännen på vägen hem.
Myset fick ännu en gång bäras in.

Oj då....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar