tisdag 13 maj 2014

Tygboden.....



Myset var väldigt törstig när hon vaknade upp på morgonen, jag la ihop det med den väldiga aktiviteten som skett föregående kväll i badhuset.
Hon drack ett par flaskor med vatten i sängen, hux flux kräks hon rakt ut. Väldiga mängder kommer upp.
Hon blir orolig så jag tar henne i min famn och vyssar henne lite. Allt blir stilla, vi är just där i det ögonblicket dom enda som existerar på jordens yta. Det var jag och ett nykräkt litet mys.
Jag tänkte på det, på hur viktiga vi är för varandra, att just då ville jag inte vara på något annat ställe i världen en just i en nerkräkt säng med min dotter.

Det kom upp en vända till vid frukostbordet så hon placerades under en filt i soffhörnet smuttandes på lite proviva med smak av mango. Hennes mamma satt bredvid och smekte henne på pannan och kinden. Hon blev med ens så liten.

Dessa fantastiska barn, 15 minuter senare satt hon och åt upp en hel banan, fem minuter efter det slök hon två talrika med gröt och var precis som vanligt. Märkligt.
Fröken flickvän och lilla mini hade varit på morgonäventyr och när dom kom hem till byn så drog jag iväg en vända. En mil med pigga ben och ett huvud som var stenhårt. Vägen till maran känns enkel *host* ;)

Lite smarrig lunch sen var det dags att se till att samla ihop hela familjen, fröken bonus hämtades upp på dagis. Mollie skulle givetvis följa med in och toaletterna skulle ännu en gång testas. Både ettan och tvåan fixades lite galant på förskolan.

Redo för utfärd.
Vi åkte till en tygaffär, jag var grymt impad av alla fina tyger som fanns där, jag hade lätt kunnat gjort av med ett par timmar i butiken.
Tjejerna fick välja sina tyger själv och jag valde tyg till min klänningar i hjälp av fröken flickvän. Jag tror att jag kommer bli urtjusig.
tyg är dyrt konstaterade jag vid kassan. Men vill man ha annat än dom kläder som finns i butikerna så är det helt klart värt slantarna. Jag överöses i lyx just nu vad det gäller kläder. Min önskan är fröken flickväns utmaning och hon älskar det. Win-Win liksom ;)

Jag hade lite sysslor som behövde styras upp innan kvällen då fröken flickvän skulle på ett träningspass.
Gräset klippte och ridbanan harvades medan middagen lagades och ställdes fram på bordet. Det är snålt med timmar på dygnet just nu tycker jag.
Tjejerna och jag avslutade aftonen med att kolla på Dora och Diego. Lugn kväll alltså.

Här ska sys ;)
Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar