tisdag 6 maj 2014

Magsov?

Kaninmålning ;)


Mollie vaknade mitt i natten och gnydde om att hon vill ha Teddy. Den lilla blåa nallen hade jag packat ner i dagis väskan kvällen innan.
Jag gick upp för att hämta den, då passerade jag lilla minis spjälsäng och såg henne sova gott liggandes på magen. Funderingar över vilken tid det är just nu om hur rekommendationerna lyder från "veta" människorna.
När jag var liten sas det vara livsfarligt för barn att ligga på magen, när Mollie var liten dryftades det ingenting om saken, så ja, mitt i natten funderade jag över vilken fas i magsovning samhället var i just nu. Go funderingar ;)
Myset somnade i alla fall när Teddy kommit till undsättning.

Vi tog en gemensam frukost innan barnen skulle på sina aktiviteter och mammorna skulle dra i gång sina verksamheter för dagen.

Min dag startade med en löptur i mördabacken detta följdes sen upp av arbete med riskanalyser och möten på bruket.
Vad det gäller analyserna är vi snart i hamn och det ska bli vårdslöst skönt att få det gjort.
Mötet gick ganska bra det med, min chef var kanske inte på sitt allra solskenigaste humör men vi löste nog det mesta likväl.

Jag åkte hem och middagen stod på bordet och mitt lilla mys var i full gång med att leka livet. Jag fick henne att sätta sej till bords och äta i hop med mej. Det gjorde min dag.
Fröken flickvän skulle på träning så efter maten klädde jag på tjejligan och gick upp till Mollies morfar, mormor är på semester så vi ville socialisera oss lite med den ensamma morfan ;)
Vi passade på att dra lite ogräs på odlingarna, bönorna har kommit upp och jordgubbsplantorna står i full blom. Härligt.
Myset blev nödig, hon drog ner byxorna och kissade och när hon stod där blev hon bajsig. Just då funderade jag på om inte utedass vore en bra grej för oss i palatset. Hon har uppenbart inga som helst problem med att sköta om sin behov i naturen ;)

När alla behov var tillfredsställda gick vi hem och nattningen påbörjades.
Det gick enkelt och kaffet smakade urgott till en liten kaka i soffhörnet.
Lättlevt.

Idag väntar en mycket intressant dag. Bland annat innehållande utbildning i brandkunskap.



Kreativ som vanligt....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar