torsdag 8 maj 2014

Vårruset.....

Något förväxt....


Projektmöte igen. Jag lämnade borgen vid 8 snåret. Myset skulle till dagis vid elva, fröken flickvän skulle ombesörja lämningen. Hon får ju inte tröttas ut med för mycket bus ;)
Mötet gick bra, det hölls på Engelska vilket gör att man skärper upp sej en aning för att hänga med i svängarna, det blir ju inte lättare av att modersmålet på leverantörerna är Finska.
Det går framåt, men fortfarande väldigt sakta. Om investeringen går i lås ska det upphandlas och spaden ska sättas i jorden redan i september. Snabba ryck alltså.

Hem och lite mat i magen sen skulle myset hämtas. Innan jag gjorde det passade jag på att köra inom medborgarkontoret för att lägga min röst i Europavalet. Onödigt tycker vissa, viktigt tycker jag. Att man röstar säger mycket om en person tycker jag. Man tar ställning och gör något aktivt. Inga soffliggare gör sej besväret på att försöka få mej tycka något annat. Röstar man inte är man förlorad och förslappad.



Regnet det bara öste ner. Hmm löpning i form av vårruset stod på agendan under kvällen. Vi lastade bilen och körde mot Växjö. Mollie var rustad till tänderna för regnet med stövlar, regnjacka (Vilken hon inte ville använda) och paraply.
Det var första gången för mej i de sammanhanget och jag såg fram emot det.
Att det var ett stort evenemang gick ju inte att mista sej på. Massa utställare och gratis saker bjöds ut. Och löpare, ja de var det i massor.
Jag sprang för mitt kära bruk och jag sprang bra. 5 km skulle avverkas och det gick i en hastighet av 23,48. Kroppen kändes fin och jag njöt av turen.
När jag var klar vände vi om hemåt omgående, klockan hade börjat bli mycket. Myset somnade i Karlshamn och då var klockan kring tio. Hon fick lyftas in i palatset och avklädningen skedde i sängen. Ingen tandborstning för dagen där inte.

Jag funderar på en sak. Det är någon som skriver kommentarer till mej. Några få ord som likt.
Fröken flickvän??
Jag undrar vad man vill få ut av att skriva det till mej.
Att man ens bemödar sej med att skriva.
Är det någon som inte begripit att jag är homosexuell och har en tjej, eller är det någon som är intresserad av vad fröken flickvän heter, eller vad vill personen få ut av det.
Vad vill vederbörande att jag ska svara tro???
Min nyfikenhet är stor ;)

Något för liten....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar